De beste magazijnstellingen

europe-racking - MagazijnstellingenBij de opslag van veel spullen in een magazijn moeten er goede magazijnstellingen geplaatst worden. Deze magazijnstellingen kunt u het beste kopen bij Europe Racking. Hier kunt u veel verschillende soorten magazijnstellingen kopen van goede kwaliteit. Doordat de producten hier al jarenlang gemaakt worden door een deskundig team bent u verzekerd van zeer goede kwaliteit. Ook is het handig om met een deskundig team te praten en meteen een goed antwoord te krijgen op de vragen die u heeft omtrent magazijnstellingen. U kunt namelijk beter vragen welke stellingen geschikt zijn voor uw opslag wanneer u nog niet veel ervaring heeft met het opslaan van goederen. Bij Europe Racking wordt u goed geholpen. U krijgt hier veel voordelen:

  • Deskundig advies
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Snelle levering van uw stellingen

Wanneer het gaat om goede magazijnstellingen is er heel veel keus. Kies bijvoorbeeld voor een handige legbordstelling. In deze magazijnstellingen kunt u veel goederen kwijt. Dit systeem wordt het meeste gebruikt en u zult het dan ongetwijfeld al vaker gezien hebben. Dit type stelling is vooral heel populair omdat het heel gangbaar is. Alles wat u hier opslaat is meteen goed te pakken. U hoeft niet eerst dingen opzij te schuiven om te vinden wat u zoekt. Dat komt door de openheid van deze magazijnstellingen. Daarnaast gaan ze zeer lang mee omdat ze stevig gebouwd zijn. U kunt deze magazijnstellingen natuurlijk gebruiken voor uw eigen magazijn, maar ook in een kantoor of archiefruimte. Het ligt er maar net aan waar u de stellingen voor wilt gaan gebruiken. Door de grote flexibiliteit van deze magazijnstellingen kunt u ze volledig aanpassen naar uw behoeften. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zelf kiezen van de afmetingen en uiteraard de hoeveelheden van de stellingen. Omdat er in dit systeem veel dwarsverbindingen zijn toegevoegd, zijn de magazijnstellingen zeer sterk en kunnen ze dus ook veel gewicht dragen. Dat is natuurlijk altijd belangrijk want u wilt niet dat uw producten beschadigen omdat de stelling het niet houdt. Met deze goede legbordstellingen hoeft u zich geen zorgen te maken. Om meer informatie te krijgen over de verschillende mogelijkheden is het goed om meteen contact op te nemen. U kunt dan goed bespreken waar u de magazijnstellingen voor wilt gaan gebruiken. Dan is er altijd een passende stelling te vinden.

Verschillende soorten magazijnstellingen

Naast de legbordstelling zijn er natuurlijk nog veel meer modellen waaruit gekozen kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ruime grootvakstelling. Doordat deze magazijnstellingen uitgerust zijn met grote vakken is het mogelijk om heel veel materiaal op te slaan. Niet alleen veel materiaal, maar ook wat groter materiaal dat lastig is op te slaan in de kleinere magazijnstellingen. Heeft u bijvoorbeeld een meubelzaak en wilt u veel meubelen al dan niet in verpakking opslaan? Dan is het verstandig om te kiezen voor een goede grootvakstelling. U kunt hier bijvoorbeeld ook heel veel bouwpakketten opslaan. Wanneer u voldoende ruimte heeft kunt u ook makkelijk grote pakketten opslaan. Hoe meer goederen u heeft in uw assortiment hoe meer u kunt verkopen. Een groot aanbod doet het natuurlijk altijd heel goed bij uw klanten. Daarom is het belangrijk dat u goede opslagruimte heeft. U kunt de magazijnstellingen zelf zo groot maken als u wilt. De stellingen worden namelijk als bouwpakketten geleverd en daarom zijn ze helemaal naar uw wensen aan te passen. Dat is wel zo handig natuurlijk, omdat niet iedereen dezelfde ruimte ter beschikking heeft. Met deze aanpasbare magazijnstellingen koopt u altijd precies datgene dat bij u past. Door de dwarsverbindingen toe te voegen blijven de magazijnstellingen stevig. Ook wanneer u veel stellingen aan elkaar maakt om veel producten tegelijkertijd op te kunnen bergen. Alle frames van deze handige grootvakstellingen zijn voorzien van perforaties. Hierdoor is het mogelijk om de juiste inhaakverbindingen toe te voegen. De rechthoekige buizen hebben wel allemaal dezelfde afmetingen.

Snel uw bestelling plaatsen

Wanneer u snel uw stellingen in huis wilt hebben is het verstandig om snel te bestellen. U kunt dit doen door telefonisch contact op te nemen of door te mailen. U krijgt uw bestelling dan binnen korte tijd toegestuurd. Hierna kunt u meteen beginnen met het in elkaar zetten van de stellingen. U krijgt uiteraard een goede beschrijving meegestuurd, waarop duidelijk wordt aangegeven hoe u de verschillende stellingen snel in elkaar kunt zetten. Het is ook heel belangrijk dat u de stellingen goed vastzet tegen een muur of tegen de vloer. Hierdoor kunnen ze niet gaan verschuiven en zullen ze ook niet omvallen. Een omvallende stelling zou natuurlijk een ramp betekenen voor uw producten. Er zou dan onnodig veel kapot gaan in zeer korte tijd en dat kan natuurlijk niemand goed gebruiken. Let er dus op dat u alles goed verankert. Dan heeft u het langste plezier van uw stellingen. Weet u nog niet helemaal zeker welke stelling u het liefst wilt kopen? Dan is het ook mogelijk om eerst een aantal brochures op te vragen. Hier staan alle modellen uitgebreid in met zowel foto’s als duidelijke informatie. U kunt dan veel makkelijker een keuze maken. De brochures kunt u gemakkelijk via de website bestellen. Ook kunt u hier veel informatie vinden over de verschillende inrichtingen van een magazijn. U wilt voor uw bedrijf natuurlijk wel een duidelijke opstelling maken waarin u gemakkelijk terug kunt vinden waar u naar op zoek bent. Bekijk dus snel de verschillende mogelijkheden en koop de stelling die bij u past.