De beste zonwering bij u thuis

sungo-zonwering - ZonweringVeel mensen vinden het elk jaar weer heerlijk wanneer de zomer zich aandient en het warme weer opnieuw in aantocht is. Zonlicht is dan ook echt iets waar mensen niet goed zonder kunnen. In huis is het echter soms een ander verhaal. Het kan zo zijn dat u niet de hele dag zon in uw huiskamer wilt hebben. Een ruimte kan bijvoorbeeld behoorlijk opwarmen wanneer de zon de hele dag op de ramen schijnt. Zonwering lost dit probleem goed op. Met de beste zonwering van SunGo weet u zeker dat u helemaal zelf kunt bepalen hoeveel zon er in uw huis binnenkomt. Zonwering kan op verschillende manieren worden aangebracht, er zijn namelijk veel verschillende soorten. Daarnaast heeft zonwering veel voordelen voor goed wonen:

  • Zorgt voor verkoeling in uw woning
  • Vermindert de UV straling met 90%
  • Biedt goede bescherming tegen verkleuring van meubilair en behang

Zonwering is dus voor meerdere doelen in te zetten en zorgt niet uitsluitend voor schaduw in uw huis. Het is wetenschappelijk getest dat de zonwering van SunGo veel minder schadelijk UV licht binnen laat dan wanneer u geen zonwering gebruikt. Hierdoor kunt u veilig rondlopen of zitten in uw huis en is het ook voor de wat kleinere kinderen geen enkel probleem om tijd door te brengen in kamers die anders van veel zonlicht voorzien zouden zijn. Het is altijd belangrijk dat u uw huid goed beschermt tegen de zon. Dat geldt dus ook voor binnen, waar niet iedereen altijd bij stilstaat.

Zonwering in alle soorten en maten

Zonwering kunt u in verschillende soorten aankopen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een goed werkend zonnescherm waar een knikarm aan is toegevoegd. Hierdoor kunt u niet alleen de kamers in uw huis goed tegen de zon beschermen, maar ook schaduw creëren voor het huis. Hier is het dan mogelijk om een leuke tuinstoel neer te zetten en zo toch van het buitenleven te genieten, zonder dat u het te warm krijgt. U kunt op deze manier op uw terras genieten van de zomer terwijl u zelf heerlijk verkoeling zoekt in de schaduw. Voor veel mensen is dit echt een uitkomst wanneer het aankomt op het kiezen van een goed zonnescherm. Natuurlijk is het ook mogelijk om mooie markiezen op te hangen. Deze buitenwering is de oudste zonwering die gebruikt kan worden. Al 150 jaar zijn markiezen in omloop om woningen en andere panden van schaduwrijke ruimtes te voorzien. Wanneer u dus ook deel uit wilt maken van deze rijke geschiedenis is het goed om aan een markies te denken voor de buitenkant van uw huis.

Een goedwerkend screen

Bij SunGo kunt u niet alleen zonwering kopen voor aan de buitenkant van het huis. Het is ook mogelijk om uitsluitend de ramen te bedekken, waardoor u de gevel veel minder verandert. Met een mooi screen kunt u bijvoorbeeld zelf gemakkelijk van binnenuit deze verticale strook van stof laten zakken, waardoor u de zon tegenhoudt. Ook is het mogelijk om mooie jaloezieën te kopen die goed passen bij de rest van het interieur. Op deze manier kunt u de zon tegenhouden en gelijktijdig uw interieur verfraaien met mooie weringen of u kunt er voor kiezen om het aanzicht van uw huis mooier te maken door markiezen toe te voegen. Wat u ook kiest, wanneer u vragen heeft over de verschillende mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen. U krijgt dan deskundig advies en kunt meteen een offerte opvragen voor de wering tegen de zon die u graag wilt laten plaatsen. Hierdoor komt u zonder moeilijkheden de zomer door en blijft uw woning koel gedurende de wat warmere dagen.