De letselschade advocaat

Stel u overkomt iets. Een ongeval met vervelende gevolgen en u houdt er letsel aan over. Dan is het belangrijk te weten dat u gebruik kunt maken van een letselschade advocaat. Soms om uw schade te verhalen, maar soms ook omdat er geen schuld bekend wordt en u gedupeerd bent geraakt door een ander. Een letselschade advocaat kunt u inschakelen voor diverse soorten letsel, namelijk:

  • Letsel door een verkeersongeval
  • Letsel door een bedrijfsongeval
  • Letsel door een dier
  • Letsel als passagier
  • Letsel door overige oorzaken

Het is van belang te weten dat de oorzaak van het letsel niet bepaald of u wel of niet in contact kunt treden met een letselschade advocaat. Bij TOP Letselschade weten ze daar alles van.

Hoe werkt een letselschade advocaat

Wanneer we kijken naar een letselschade advocaat als TOP Letselschade dan zien we dat de samenwerking met u en de expert al snel persoonlijk wordt. Het is belangrijk om te kunnen verwoorden in uw woorden wat er is gebeurt en welk letsel u heeft ondervonden aan deze vervelende gebeurtenis. De kennis en ervaring van de letselschade advocaat is daarbij erg belangrijk, omdat de expert daarmee uw verhaal en schade kan beoordelen op verhaalbaarheid. Het is dus belangrijk te weten dat u bij het oplopen van letsel zeker een letselschade advocaat in de arm kunt nemen, maar dat dit niet in alle gevallen betekent dat uw letsel verhaalbaar is. Het is belangrijk dit te realiseren wanneer u in gesprek gaat met een advocaat. Het grote voordeel voor u als gedupeerde daarbij is dat de inschakeling van een letselschade advocaat u geen geld hoeft te kosten. TOP Letselschade biedt u gratis consult en berekent dit niet aan u door, maar verhaalt dit bij de aansprakelijke partij. Bent u deels toch zelf aansprakelijk, dan wordt alleen het verhaalbare deel bij de wederpartij die aansprakelijk is verhaald en de andere helft is voor rekening van TOP Letselschade.

Een persoonlijke aanpak.

TOP Letselschade geeft u als gedupeerde dus de ruimte en goed, gratis advies. Na het aanhoren van uw verhaal krijgt u de uitleg over het proces dat volgt, inclusief uitleg over de dienstverlening. Alle opties die er zijn worden op tafel gelegd en met u besproken. Dan begint het verzamelen van bewijs, zoals schadeformulieren en getuigenverklaringen of in sommige gevallen het proces-verbaal. Er wordt een dossier opgebouwd, de bewijzen worden gedeeld met de aansprakelijke persoon of organisatie of met diens verzekeringsmaatschappij. Indien er financiële voorschotten nodig zijn, dan neemt TOP Letselschade het op zich om de verzekeringsmaatschappij te stimuleren over te gaan tot snelle uitbetaling daarvan. Het is van belang om daarbij direct een arts te melden wat er is gebeurt en letsel te laten constateren. Deze medische informatie is belangrijk voor dit proces voor de onderbouwing van het letsel naar de verzekeringsmaatschappij. Zodra u herstelt bent treft TOP Letselschade een regeling met de wederpartij, waarna de volledige schadevergoeding kan worden uitbetaald. Daarbij richt de letselschade advocaat zich op uitbetaling van een maximale vergoeding. Wanneer u dus een letselschade advocaat in de arm wilt nemen bent u bij TOP Letselschade aan het juiste adres. Zij zetten zich uitsluitend in voor slachtoffers en bieden een onafhankelijke dienstverlening. Op de website topletselschade.nl vindt u meer informatie over deze organisatie die al jarenlang actief is om letselschade vergoed te krijgen. Een team van deskundige juristen behartigt daarmee uw belangen en een ieder treedt op als uw persoonlijke letselschade advocaat. Op de website van TOP Letselschade treft u daarnaast nog meer informatie over letselschade, aansprakelijkheid, vergoedingen en smartengeld bij bijvoorbeeld een whiplash. Blijft u dus niet met de schade zitten, maar schakel een expert in om uw leed te verzachten.

Lees meer…