Schilder in Borne nodig 

Ik woon al jaren in het mooie Borne. Mijn vrouw en ik zijn hier ruim vijftien jaar geleden naar toe verhuisd en zijn daarna nooit meer weggegaan. Ik ben zelf geboren in Noord Holland en heb bijna altijd in grote steden gewoond, maar uiteindelijk wilden we wat anders. We wilden wat rustiger gaan wonen en niet meer in de drukke stad. Mijn vrouw komt wel uit Overijssel, niet ver van Borne. Zij had hier familie wonen en wij kwamen hier wel eens op bezoek. Toen wij aan het zoeken waren en we hoorden dat er een mooi huis te koop was in de buurt van haar familie, kwamen we even kijken. Het was een erg mooi huis en mijn vrouw vond het een fijn idee om weer wat dichter bij haar familie te wonen, dus we besloten om het huis te kopen. Het is een mooi en groot huis met veel houten delen in het centrum van het dorp. Sinds wij er kwamen wonen hebben we het een paar keer laten schilderen, maar hebben  geen grote verbouwingen gedaan. Het was nu weer tijd om het huis te laten schilderen en wij zochten een nieuwe schilder in Borne. Ik denk dat het wel zeven jaar geleden was dat we het huis voor de laatste keer hebben laten schilderen. De schilder uit Borne die toen ons huis had geschilderd was met pension, dus we moesten een nieuwe zoeken.   

De schilder in Borne kon ook glaszetten

Mijn vrouw haar tante, die hier ook woont, had haar huis een jaar geleden laten schilderen. We vroegen aan haar welke schilder in Borne haar huis had geschilderd. Ze kwam niet meer zo snel op de website, maar zou het ons laten weten. Een dag later vertelde ze ons dat ze een schilder in Borne had gevonden via barinkschilderwerken.nl en dat ze erg blij met hun werk was. Ik nam contact met de schilders op via hun website en vertelden wat er geschilderd moest worden. Toen ik ze vertelden over de kozijnen, lieten ze me ook weten dat ze eventueel glas konden zetten. Ze konden het glas vervangen voor glas met een hoge isolatiewaarde. Dit leek ons een goed idee, want dit hadden wij al in gedachten om te laten doen. Voor de zekerheid zou de schilder in Borne controleren of het daadwerkelijk zou helpen, hier zou hij even voor langskomen. Hij liet ons weten dat het voor ons veel voordeel zou hebben, omdat wij nog enkel glas hadden. We besloten om het glas te laten vervangen, want we konden op deze manier geld besparen door het in een keer te laten doen.  

Het huis ziet er weer prachtig uit

We hadden afgesproken met de schilder in Borne dat hij een paar maanden later aan de slag zou gaan. Een week van te voren werden we nog netjes opgebeld om te zien of het schikte en op de afgesproken datum stond hij voor de deur. Ik was die dag thuis, want dat vond ik een fijner gevoel met het vervangen van de ramen. Het was veel werk, want we hebben een groot huis en we wilden dat hij alles zou schilderen. Twee dagen later was de schilder uit Borne klaar met schilderen en waren ook de ramen vervangen. Het huis ziet er nu weer prachtig uit en we kunnen weer jaren verder. Als je een schilder in Borne zoekt, dan kunnen we Barink Schilderwerken aanraden:

  • Ze leveren goed werk en werken snel
  • Ze kunnen eventueel ook glaszetten bij u thuis
  • Ze vroegen een goede prijs voor het schilderwerk en glaszetten