Een buitenlamp op zonne energie

Rondom ons huis is het altijd erg donker. Wij wonen net op een punt waar de buitenverlichting van de gemeente niet komt. Ik heb wel eens naar de gemeente opgebeld om te vragen of ze daar wat aan kunnen doen. Bijna overal in de straat is er goede verlichting, behalve bij ons huis. Misschien komt het omdat wij aan het einde van een doodlopende straat wonen. De gemeente vertelde me dat ze op de korte termijn niets kunnen doen, alle lantaarnpalen staan al en ze kunnen er niet zomaar een nieuwe zetten. Een goede oplossing daarvoor is natuurlijk zelf buitenverlichting aanleggen. Vorig jaar hadden wij een kleine lantaarn paal voor het huis gezet. De lamp gaf veel licht en hielp goed. Maar wij merkten dat bij ons regelmatig het stoom uitviel. Ik dacht er eerst niets bij, misschien hadden wij te veel apparaten tegelijk aanstaan. Totdat ik merkte dat de stroom wel erg vaak uitviel, ook vaak wanneer we maar een paar apparaten tegelijk gebruikten. Toen ik het aan een vriend vertelde, zei hij dat het waarschijnlijk kwam door mijn buitenverlichting. Als je buitenverlichting niet goed aansluit en het regent, dan kan het gebeuren dat het stroom uitvalt. Bij veel mensen die regelmatig dit probleem hebben, komt het vaak hierdoor. Ik had de buitenverlichting zelf aangesloten, maar heb hier niet zoveel verstand van en was al blij dat het werkte. Mijn vrouw zei dat een buitenlamp op zonne energie een oplossing kon zijn. Ik hoefde dan niet opnieuw de lantaarnpaal aan te leggen en konden we toch de straat verlichten. Ik dacht niet dat haar oplossing zou werken, want ik dacht altijd dat een buitenlamp op zonne energie niet genoeg licht kon genereren. Ik besloot om toch maar te kijken naar een sterke buitenlamp op zonne energie, want ik had geen zin om opnieuw naar de bedrading van onze lantaarnpaal te kijken.

Een buitenlamp op zonne energie via solarlampkoning.nl

Nadat ik een tijdje rondkeek op het internet, kwam ik de website solarlampkoning.nl tegen. Hier hebben ze een buitenlamp op zonne energie in veel verschillende soorten maten en uitvoeringen. Tot mijn verbazing zag ik ook dat er grote lantaarnpalen waren op zonne energie die veel licht geven. Ik dacht altijd dat een buitenlamp op zonne energie klein was en niet zo veel licht gaf. Een lamp zoals dat zou ideaal zijn voor ons bij het huis. Eventueel was er ook de keuze uit een lamp met een sensor, maar voor ons was een buitenlamp op zonne energie die de hele tijd aanblijft beter. Mijn vrouw en ik kozen samen een mooie lamp en bestelden hem direct.

Een ideale lamp voor ons in de tuin

De buitenlamp op zonne energie kwam de volgende dag al binnen. Ik werd meteen enthousiast en dezelfde avond wilde ik hem buiten neerzetten. Het opzetten van de lamp was vrij gemakkelijk, ik hoefde niet moeilijk te doen met de bedrading, zoals met de vorige lamp. De vorige lamp had in ondertussen al weggehaald en daar de nieuwe buitenlamp op zonne energie gezet. Het licht van deze lamp was sterk en de voorkant van het huis werd zo goed belicht. Iedereen thuis is erg blij met de nieuwe buitenlamp. Ik heb het al met mijn vrouw erover om een buitenlamp op zonne energie te kopen voor de tuin achter het huis. Voor een buitenlamp op zonne energie moet je bij solarlampkoning zijn:

  • Ze hebben veel keuze uit verschillende lampen
  • De volgende dag is de bestelling al binnen
  • De lampen zijn gemakkelijk te installeren en geven veel licht