Een cursus keuren doen? Bij Ingenium kan het

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een cursus keuren kunt volgen? Dan moet u echt eens op ingeniumbedrijfsadvies.nl kijken. Een cursus keuren kunt u om diverse uiteenlopende redenen willen volgen. U wilt een cursus keuren doen om bijvoorbeeld uw kennis op te halen als keurmeester. Misschien wilt u uw spectrum verbreden en naast kennis over diverse NEN-keuringen ook een veiligheidstraining doen of uw bedrijfshulpverleningscursus ophalen. Om wat voor redenen u dan ook een cursus keuren wilt gaan volgen, bij Ingenium kunt u waarschijnlijk de cursus vinden die u voor ogen hebt. Wat bieden wij u aan? Ten eerste bent u bij ons absoluut niet een dief van de portemonnee. Als u vanuit een bedrijf een cursus keuren moet volgen dan hoeft u waarschijnlijk niets te betalen. Deze kosten kunt u delegeren bij uw baas. Maar als u keurmeester wilt worden omdat u iets anders in het leven wilt doen dan uw huidige werkzaamheden, dan zult u zien dat u bij ons waar voor uw geld kwijt. Ten tweede kan het zo zijn dat u een cursus keuren moet doen van uw werkgever omdat dit verplicht is gesteld door de overheid. Zeker als u met grote en gevaarlijke machines werkt want dan wilt u wel de kennis hebben die ervoor kan zorgen dat machines niet stukgaan en dat alle veiligheidsmaatregelen worden nageleefd. En ten derde bieden wij kwaliteit omdat we al meer dan 20 jaar cursussen in heel Nederland aanbieden.

Dankzij een cursus keuren kunt u een volwaardig keurmeester worden

U wilt een cursus keuren gaan doen. Hoe kunt u dat het beste aanpakken? Gaat u eerst naar onze website toe en kies daar de cursus keuren uit die u wilt gaan volgen. Wilt u bijvoorbeeld een training volgen voor het keuren van hijsmiddelen en hefmiddelen? Klik dan op de cursus en lees of u onder deze doelgroep valt. U vindt er tevens de leerdoelen, de werkwijze, duur van de cursus, de investering, de data waarop deze cursus bij u in de buurt wordt gegeven en ten slotte hoe u zich kunt aanmelden. Aanmelden kan in zijn geheel digitaal want u kunt zich via de website uw hele bedrijf opgeven voor een cursus keuren. Kijkt u graag de kat uit de boom dan kunt u ons tijdens kantooruren even opbellen. Een e-mail sturen naar de klantenservice is ook een goede optie, zeker als er geen haast bij is. Naast het feit dat we zowel een kantoor in Hengelo en Lexmond hebben, beschikken we over 5 verschillende trainingscentra zodat iedereen in heel Nederland dichtbij huis een cursus keuren kan gaan volgen bij Ingenium Bedrijfsadvies!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op

U wilt keurmeester worden, uw kennis ophalen of een andere meer algemenere training volgen. Hopelijk kiest u in de toekomst dan voor Ingenium. Velen zijn u al voorgegaan en dat heeft geresulteerd in meer kennis en voornamelijk veiligheid op de werkvloer. U hebt de veiligheid van uw werknemers toch zeker ook hoog in het vaandel staan? Tot slot willen we u nog even wijzen op de voordelen als u besluit om voor ons bedrijf te kiezen:

  • Naast het eerdergenoemde feit dat we veel ervaring bieden en het feit dat we een landelijke dekking garanderen krijgt u te maken met een docentencorps die bestaat uit veiligheidsdeskundigen en specialisten.
  • U volgt korte maar wel intensive trainingen zodat u snel wordt klaargestoomd tot volwaardig keurmeester binnen uw werkgebied.
  • Niet voor niets heeft ons bedrijf een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,9! Laat gerust een cijfer achter..3
  • Lees meer op : NEN 3140, NEN 1010 keurmeester cursussen