Ik zocht hulp bij het bezwaarschrift opstellen

Vorig jaar kreeg ik te horen dat mijn contract niet meer zou worden verlengd en dat betekende dus dat ik op straat zou komen te staan. Dat is natuurlijk iets waar je niet vrolijk van wordt maar ik wilde niet meteen bij de pakken neer gaan zitten. Vandaar dat ik eens even op zoek ben gegaan naar vacatures omdat ik graag weer aan de slag wilde gaan. Het bleek op mijn leeftijd erg lastig te zijn om nog weer werk te vinden en daardoor zit ik momenteel in de bijstand. Een paar maanden geleden heb ik een vrijwilligersbaantje genomen omdat ik het vervelend vind om de hele dag thuis te zitten. Tot mijn grote verbazing zag ik laatst een brief op de mat liggen waarin mij verteld werd dat mijn uitkering stopgezet zou worden omdat ik een baan had gevonden. Ik wil hiertegen graag een bezwaarschrift opstellen. Ik ben er achter gekomen dat het wel makkelijk gezegd is, ik ga een bezwaarschrift opstellen, maar in de praktijk is een bezwaarschrift opstellen helemaal nog niet zo eenvoudig. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan zoeken op het internet naar mogelijkheden die gegeven worden omtrent een bezwaarschrift opstellen. Ik heb gemerkt dat dat ook nog een heel karwei kan zijn maar toen stuitte ik op de website van Meer Bijstand. Dat vond ik een heel goede site en daarom zou ik graag willen vertellen over mijn positieve ervaringen met deze onderneming.

Een bezwaarschrift opstellen is niet altijd heel moeilijk

Een bezwaarschrift opstellen kan soms heel wat voeten in de aarde hebben omdat je helemaal in het jargon van de geadresseerde moet gaan spreken. Ik heb hier heel veel moeite mee omdat ik geen opleiding heb genoten. Vandaar dat ik het fijn vond dat ik de site Meerbijstand.nl ontdekte. Ik las hier allerlei handige tips en trucs over het bezwaarschrift opstellen. Ik durf u wel te zeggen dat ik zonder deze site nooit in staat was geweest om een goede brief op te stellen. Ik heb namelijk altijd heel veel moeite met het produceren van goedlopende zinnen en sla helemaal dicht wanneer ik een formele brief moet schrijven. Vandaar dat ik mij dolgelukkig prees met de ontdekking van de site Meerbijstand.nl. Hier worden allerlei dingen verteld waar je als onwetende uitkeringstrekker heel veel aan kunt hebben. Ik kan u in ieder geval vertellen dat voor mij het bezwaarschrift opstellen helemaal niet meer zo moeilijk was nadat ik mij eens even goed had verdiept in alle informatie die op de site gegeven wordt. Dat is heel fijn omdat ik nachten wakker kan liggen van dit soort klusjes.

Hier vindt u alles wat u nodig heeft

Het is goed om te weten dat een bezwaarschrift opstellen niet altijd heel moeilijk hoeft te zijn. De kern van het verhaal is eigenlijk altijd dat u kort en bondig moet blijven. Op die manier is het karwei zo geklaard en kunt u er zeker van zijn dat de ontvanger ook goed snapt wat u allemaal wilt en waar u tegen bezwaar maakt. Vandaar dat het mij ook gelukt is om een mooie brief op te stellen. Kortom, ik kan dus zeggen:

  • ik ben heel blij met de informatie die ik heb gevonden
  • ik heb een goede brief kunnen opstellen
  • ik hoef nu alleen nog maar te wachten op een reactie

Kortom, mocht u momenteel ook graag nog wat meer informatie willen hebben over het hoe en wat omtrent het opstellen van een klachtenbrief, dan raad ik u aan om vandaag nog maar even een kijkje te nemen op de geheel vernieuwde website.