Een groepsaccommodatie boeken voor een familieweekend

Elk jaar vieren wij een familiedag en dit keer was het mijn beurt om het te organiseren. Ik heb een grote familie en er zijn altijd veel familieleden die komen opdagen. Het enigste probleem is dat iedereen erg ver weg van elkaar woont. Wij hebben ook een aantal familieleden die in België en Duitsland wonen en voor hun is het niet mogelijk om een dag heen en weer te rijden. Vaak blijven ze dan bij iemand logeren, maar het leek mij juist leuk om deze keer een groepsaccommodatie te boeken, dit vond de rest van de familie een goed plan. Via de website van Het Buiten Centrum konden wij een groot huis boeken, groot genoeg voor de hele familie en hier hebben wij een erg leuk weekend gehad. De familiedag wordt altijd groot bij ons in de familie gevierd, het is niet gemakkelijk om veel familieleden te bezoeken, daarom komt iedereen bij elkaar tijdens deze dag. Het is te ver om even snel heen en weer naar de familie te rijden die in een ander gedeelte van Nederland, of zelfs het buitenland woont, daarom zien wij ze niet vaak. Dit keer was het mijn verantwoordelijkheid om de familiedag te organiseren en een groepsaccommodatie huren leek mij direct een goed idee. Op die manier konden wij er dan een weekend van maken en waren wij extra lang bij elkaar. Dit idee werd door iedereen goed ontvangen, waardoor ik naar een accommodatie op zoek moest gaan. Ruim dertig mensen hadden aangegeven dat ze zouden komen, maar voor de zekerheid wilde ik een groepsaccommodatie voor iets meer personen boeken. Soms komt er iemand op het laatste moment toch opdagen en dan moet er wel genoeg ruimte zijn. Iedereen vond het prima om mee te betalen, hierdoor had ik genoeg budget om iets moois te zoeken.

Online een groepsaccommodatie boeken 

Online zocht ik naar websites waar ik een groepsaccommodatie kon boeken en vond al snel een aantal mogelijkheden. Ik zag dat er op de website van Het Buiten Centrum veel geschikte locaties te boeken waren en vond hier een aantal leuke opties. Op elke pagina staan veel foto’s en een uitgebreide beschrijven, hierdoor wist ik goed wat wij konden verwachten. Ik vond een mooi groepsaccommodatie gelegen in het midden van waar iedereen woont en stelde dit huis voor. Er was plaats voor veertig mensen en wij konden de accommodatie boeken voor een zeer goede prijs per persoon.

Een zeer gezellig weekend

Vorig weekend bezochten wij met de familie de groepsaccommodatie en het was een groot succes. Het was zeer leuk om iedereen weer te zien en wij hadden een goede keuze gemaakt met het huis. Iedereen had genoeg ruimte en er was veel te doen in de omgeving. Uiteindelijk waren wij niet eens zoveel geld kwijt aan het weekend. Voor het boeken van een groepsaccommodatie raad ik de website van Het Buiten Centrum aan.

  • Er zijn hier veel grote huizen beschikbaar, ideaal voor grote groepen
  • Op de pagina’s staat een uitgebreide beschrijving en veel foto’s
  • Wij konden het huis voor een goede prijs boeken
  • De accommodatie beviel ons erg goed