Geniet optimaal van de badkamer dankzij de juiste inbouwspots

Als je de badkamer inloopt als het donker is, dan is het uiteraard prettig dat je het licht aan kunt doen. Als het zo rond 7 uur in de avond is en het licht op de hal staat al aan, dan is het natuurlijk geen probleem om het licht in de badkamer gewoon voor de volle 100% te activeren. Maar als het 2 uur in de nacht is en je bent net wakker geworden door een volle blaas, dan wil je niet verblind worden door een helder licht. Daarom doe je er goed aan om voor de badkamer inbouwspots te kopen bij pretmetled.nl met een dimmerfunctie. Mocht je dan geen behoefte hebben aan een sterk helder licht, dan kun je het licht dimmen tot een zachtere variant. Dit is niet allen handig voor wanneer je midden in de nacht even een plasje wilt plegen. Je maakt immers voor verschillende redenen gebruik van de badkamer. Als je voor de spiegel staat en je wilt je make-up masker aanbrengen, dan is helder licht wenselijk. Je moet immers kunnen zien wat je aan het doen bent, zodat alle make-up netjes op je gezicht terecht komt. Als man zijnde wil je bijvoorbeeld kunnen zien hoeveel haar je nog op je kin hebt tijdens het scheren, zodat je geen plekken overslaat. Ook voor het tandenpoetsen, flossen en tanden stokeren heb je uiteraard gewoon licht nodig. In dit soort gevallen kun je de inbouwspots gewoon op volle kracht laten schijnen. Maar soms heb je geen behoefte aan fel licht. Hierboven hebben we al het voorbeeld genoemd van de nachtelijke bezoekjes aan het toilet. Als je een badkuip in de badkamer hebt, dan wil je daar lekker in kunnen ontspannen. Een beetje sfeer is dan ook wenselijk. Dus het is prettig als je tijdens het badderen de inbouwspots kunt dimmen. Je wilt immers niet in het pikkedonker in het bad zitten, dus een beetje licht is noodzakelijk. Maar het moet ook weer niet te licht zijn. Daar zijn de inbouwspots dus heel geschikt voor, want met de dimmerfuncite kun je precies de juiste lichtintensiteit bewerkstelligen. Mocht je je tanden poetsen of make-up aanbrengen, dan draai je de dimmer helemaal open en als je in bad gaat of het toilet bezoekt in de nacht, dan draai je de dimmer zoveel mogelijk dicht. Als je dus bezig bent met het inrichten van de badkamer en je moet de verlichting regelen, surf dan snel naar pretmedled.nl en bestel snel de juiste inbouwspots voor jouw badkamer. 

Online inbouwspots bestellen doe je bij pretmetled.nl

Het mooie aan een webwinkel als pretmetled.nl is dat je alles zonder problemen online kunt bestellen. Je hoeft je woning dus niet te verlaten als je inbouwspots wilt bestellen. Dat maakt het winkelen natuurlijk net even een stukje aangenamer. 

Waarom bestellen bij pretmetled.nl?

Naast het comfort van online winkelen, is het ook een goed idee om te bestellen bij pretmetled omwille van de volgende redenen: 

  • Je krijgt minimaal 2 jaar garantie
  • Je hebt maar liefst 30 dagen recht op retour
  • Je profiteert van gratis verzending boven de 100 euro