Een nieuwe acculader voor een scooter

Een paar weken geleden hebben wij een scooter voor onze zoon gekocht. Mijn zoon had zijn verjaardag en is 16 jaar geworden. Hij zei al jaren dat hij graag een scooter wilde hebben en daarom hadden mijn vrouw en ik een aantal afspraken met hem gemaakt. Als hij niet zou roken en drinken en hij deed het goed op school, dan zouden wij voor hem een scooter kopen. Hij had wel eens een biertje gedronken, maar niet meer dan dat. Het belangrijkste voor ons was dat hij niet zou roken en het goed deed op school, daar hield hij zich aan. Een paar weken van te voren vertelden wij hem, dat wij een scooter voor hem zouden kopen. Hij was daar natuurlijk erg blij mee. We zeiden dat we een maximumbedrag hadden dat hij mocht uitgeven, maar dat hij de scooter mocht uitkiezen. Hij wist al welke scooter hij wilde hebben, maar als we die nieuw kochten dan was hij te duur. Daarom had hij gekeken voor een tweedehands scooter. Had er eentje gevonden die nog geen jaar oud was en binnen het budget paste. Ik ging met hem mee om de scooter op te halen, maar gelukkig was het in de buurt. De vorige eigenaar vertelde ons dat het verstandig was om een acculader voor de scooter te kopen, want dat was het beste voor dit soort elektrische scooters. De eigenaar wilde graag zijn eigen acculader voor de scooter houden, want hij had ook een andere elektrische scooter. Hij vertelde ons dat een acculader voor een scooter niet duur is en dat je een lader op veel verschillende websites kan kopen. We kochten de scooter van de man en wilde online een lader kopen.    

Bij Acculadercenter.nl een acculader voor een scooter gekocht

Ik heb nooit een scooter gehad en wist niet of de man gelijk had, maar we wilden het graag opzoeken. Bovendien heb je tegenwoordig steeds meer elektrische scooters en die had je in mijn tijd niet. Online vonden we een aantal websites waar stond beschreven dat een acculader voor een scooter verstandig is om te kopen. We zochten op verschillende webshops naar een lader voor mijn zoon, maar eigenlijk wisten we niet welke we moesten hebben. Het leek ons verstandig om aan de klantenservice van een van de websites te vragen. We zagen dat op acculadercenter.nl veel goedkope acculaders te koop waren, dus we besloten het aan hen te vragen. We kregen netjes antwoord terug en de medewerker wist precies welke acculader het beste bij dit merk en type paste. Deze acculader voor de scooter verkochten ze ook op deze website. De lader was het goedkoopst bij deze webshop, hierdoor besloten we om het hier te kopen. De lader was niet duur, zoals de man ons al vertelde. Onze zoon had niet het volledige budget uitgegeven, waardoor ik hem vertelde dat ik de lader voor hem wilde kopen. De order zou gratis verzonden worden.

De scooter rijdt perfect

De volgende dag kwam het pakketje met een acculader voor een scooter binnen en we wilden het meteen proberen. Gelukkig zaten er instructies bij, want wij wisten niet waar wij op moesten letten. De acculader werkte erg goed en achteraf wilde mijn zoon een rondje op het pleintje rijden, hij kon namelijk niet wachten. Hij vond het erg leuk om te rijden en de scooter rijdt perfect, maar hij moest voor de volgende keer wachten op zijn rijbewijs.

Wij kunnen de website van Acculadercenter aanraden

  • De lader was op deze website het goedkoopste
  • We kregen goed advies over de acculader voor de scooter
  • De zending van de order was gratis
  • De lader werkt goed