Een veilige en comfortabele bus huren?

bakreizen - Bus hurenAls u bijvoorbeeld met uw familie een dagje er op uit wilt of met uw werk een uitje heeft dan kan het zeker handig zijn om een bus te huren. Of het nou om een grote groep gaat of om een bescheiden clubje, in alle gevallen hebben wij van Bak Reizen de juiste touringcar met chauffeur voor u! Ook maakt het niet uit of u meerdere dagen naar het buitenland wilt met de bus of slechts een retourrit binnen Nederland wilt maken met uw groep. Een bus huren is bij ons erg gemakkelijk en vanwege de grote omvang van ons wagenpark kunnen wij u altijd een oplossing op maat bieden. De prijzen zijn bovendien erg scherp zodat een bus huren bij ons u nooit te veel geld zal kosten. Handig is dat wij verschillende formaten bussen hebben zodat u nooit hoeft te betalen voor ruimte die u niet nodig heeft. Hierdoor zijn wij zeker een gunstige keuze als u op zoek bent naar een bedrijf om een bus te huren. Uiteraard zijn al onze chauffeurs uitstekend gekwalificeerd en ervaren in het rijden in de grote bussen en hebben al onze medewerkers klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij passen ons dan ook graag aan uw wensen aan. Voor alle mogelijkheden kunt u uiteraard terecht op onze website of even met onze klantenservice bellen of mailen.

Gemakkelijk een bus huren

Via de website van Bak Reizen is het erg gemakkelijk om een offerte aan te vragen en op die manier een bus te huren. U kunt bijvoorbeeld aangeven op wat voor dagen u de bus met chauffeur nodig heeft en om welke afstand het gaat. Wij geven u zo snel mogelijk een prijsopgave zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent en nooit voor dure verrassingen komt te staan. Uiteraard zijn al onze voertuigen van alle gemakken voorzien en zitten onder andere de volgende zaken in al onze bussen:

  • Airconditioning
  • Mediaspelers
  • Koelkast
  • Verstelbare stoelen
  • ABS

Wij zorgen er graag voor dat u in luxe en comfortabel kunt reizen zodat u lekker kunt ontspannen en genieten van het uitje dat u voor ogen heeft. Wij rijden u altijd veilig naar de plek van bestemming en u hoeft zich dan ook nergens zorgen om te maken als u met onze bussen op pad bent. Hoewel Bak Reizen in Alkmaar gevestigd is het in het hele land mogelijk om van onze diensten gebruik te maken, dus ook als u niet in de buurt woont kunt u bij ons gerust een offerte aanvragen. U zult zien dat de prijzen die wij hanteren erg schappelijk zijn en zijn dan ook een uitstekende optie om een bus te huren.

Eén of meerdere touringcars

Wij zijn er, zoals eerder in deze tekst al te lezen valt, niet voor één formaat groepen, maar juist ook voor kleine of erg grote gezelschappen. U kunt bij ons al een bus huren vanaf 25 personen, maar er zijn ook bussen voor 50 of zelfs 90 personen beschikbaar. Als u met een nog grotere groep op pad wilt dan kunnen wij uiteraard meerdere bussen met chauffeur voor u regelen. Als u benieuwd bent naar de diensten die wij voor u kunnen verzorgen en de prijzen die wij hiervoor vragen dan kunt u via de website eenvoudig alle contactinformatie vinden. Wij helpen u graag van uw vakantie, groepsreis, bedrijfs- of schooluitje een groot succes te maken dus benaderen ons vandaag nog voor een scherpe prijsopgave. Uw veilig, betrouwbaar en comfortabel naar de plek van bestemming en weer terug brengen staat bij ons altijd centraal.