Golf in de The Back Nine

The Back Nine is een leuk computerspel waarbij je golf speelt en tegelijkertijd veel geld kunt verdienen! Je speelt namelijk niet op een echte baan, maar achter een slotmachine! De meeste mensen weten wel wat je op een slotmachine moet doen. Je stopt geld in het apparaat, trekt aan de hendel en voor je beginnen een aantal plaatjes te draaien. Bij The Back Nine zijn dit een driver, putter, golftas, golf karretje, trofee, vlag en een mannelijke en vrouwelijke speler.  Als een aantal schuiven op dezelfde afbeelding landen win je een leuke prijs.  Vaak gaat het om geld, maar soms zijn er ook weekendjes weg of bijzondere producten te winnen. The Back Nine is een nieuwe versie van dit aloude spel. De regels zijn hetzelfde, maar ditmaal lijkt het alsof je op een golfbaan staat. Het spel heeft 5 rollen en 15 winlijnen. Hoe gaat het spel in zijn werk?

  • De inzet
  • Draaien van de hendel
  • Bonusronde
  • Regels en uitleg

Voordat je begint bepaal je de inzet. Je kunt zelf bepalen hoeveel je inzet, maar denk altijd aan je budget. Je begint The Back Nine met een startkapitaal, waar je langzaam geld aan toevoegt of geld van inzet. Bij iedere spin zet je een klein bedrag in, zodat je lang kunt spelen voor een relatief klein bedrag. Bepaal van tevoren goed hoeveel geld je per spin wilt inzetten. Bij een te lage inzet kan het voorkomen dat bepaalde lijnen niet worden uitbetaald. Je zet dan minder geld in, maar hebt ook minder kans op een prijs! Wanneer je een inzet hebt bepaald is het tijd om aan de hendel te draaien. In dit geval speel je The Back Nine, dus draai je niet aan een fysieke hendel maar druk je gewoon op een knop. De schuiven beginnen te draaien en binnen mum van tijd weet je of je gewonnen hebt. Op https://fairplayspelletjes.nl/the-back-nine kun je gelijk beginnen met spinnen. Waar wacht je nog op?

The Back Nine bonusronde

Als je dacht dat je bij The Back Nine alleen maar op een knop hoefde te drukken, dan heb je het mis! The Back Nine heeft namelijk een leuke bonusronde, wanneer je meer dan 3 dezelfde symbolen weet te bemachtigen. Tijdens deze bonusronde moet je echt golfen, op 9 verschillende holes! Je kunt kiezen uit verschillende clubs en kunt zo iedere hole te lijf. Probeer de vervelende bunkers te vermijden en zorg dat je de baan succesvol aflegt. Je geeft je bal richting met de muis en stuurt zo je slag een bepaalde kant op. Het spel is niet eenvoudig, dus hoe vaker je speelt hoe beter je wordt! The Back Nine is veel meer dan gewoon een slotmachine: het is een leuk golfspel waar je steeds beter in kunt worden. Wanneer je lang genoeg oefent zul je zien dat je steeds verder komt en dat maakt het spelen leuk! The Back Nine is een leuk golfspel voor jong en oud. Je speelt bovendien voor een bepaalde inzet, wat het extra spannend maakt!

Spelen tegen je vrienden

Bij Fairplayspelletjes speel je de leukste online casinospellen, waaronder The Back Nine. Veel van deze spellen kun je ook tegen elkaar spelen. Daag je vrienden uit en bekijk wie het beste is. Ga samen aan een roulettetafel zitten of speel Sudoku tegen elkaar, alles is mogelijk! Je moet je registreren op de site voordat je kunt beginnen met spelen, dus zorg dat jij en je vrienden een account aanmaken. Wie van jullie kan het beste golfen? Speel the Back Nine op https://fairplayspelletjes.nl/the-back-nine en word de beste!