Kies de gordijnen die bij uw design passen

gordijnen.nl - gordijnenHet is nog niet zo eenvoudig om mooie gordijnen uit te zoeken. Zelfs binnen een huishouden kan het tot hevige confrontaties leiden. En als u op onze website kijkt dan is er ook nog eens enorm veel keuze. Maar dat kan het geschil juist oplossen! Want dankzij gordijnen.nl kunt u samen tot een weloverwogen keuze komen. Er zijn namelijk altijd wel gordijnen te vinden die aan uw eisen voldoen. Klinkt u dat als muziek in uw oren en hebt u geen zin meer in dat gekibbel? Haast u dan naar onze website en kijk niet alleen bij de gordijnen maar ook bij de diverse andere vormen van raamverblinding en raamversiering. Zo  verkopen we naast gordijnen ook jaloezieën en rolgordijnen. Zo is er voor ieder wat wils en kunt u per kamer variëren. Zo zijn jaloezieën misschien handiger in uw woonkamer terwijl u een verdieping hoger in uw slaapkamer gordijnen kunt ophangen. Hebt u onlangs een huis gekocht en wilt u daarom de gordijnen vervangen? Of is het simpelweg tijd voor een grote renovatie? Dan hopen we dat u even de moeite neemt om onze website te bekijken. U vindt er gordijnen tegen scherpe prijzen en dat is nog niet alles want daar bovenop leveren vaak scherpe kortingen. Hebt u vragen over de diverse uitvoeringen of over de kwaliteit van de stoffen? Of weet u niet precies hoe u moet bestellen en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Bel ons dan tijdens kantooruren gerust even op. Uiteraard kunt u ons ook via de mail bereiken. Onze klantenservice staat doordeweeks voor u klaar.

We verkopen een keur aan gordijnen

Zoals we daarnet al zeiden zijn er vrij veel verschillende gordijnen.

  • Zo zijn er rolgordijnen die u eenvoudig overdag op kunt rollen.
  • En combinaties van deze rollers zoals duo-varianten en modellen voor uw dakraam zodat u de zolderverdieping ook kunt blinderen.
  • De plissé kan een stijlvol alternatief zijn.
  • En dat geldt ook voor onze voordelige en moderne jaloezieën.

Om alvast een idee te krijgen van de sfeer die u creëert met onze producten vindt u diverse voorbeelden van ingerichte kamers op onze website staan. Die voorbeelden gaan met de tijd mee en daarom is het misschien verstandig om ons te volgen via Facebook en Twitter. Niet alleen weet u dan als eerste welke modellen helemaal hip zijn, ook weet u wanneer uw favoriete producten in de aanbieding zijn. Naast meten en het op maat maken kunnen we ook uw artikelen bevestigen. Geeft u dit tijdens het bestellen wel even aan, dan sturen we een monteur op de afgesproken dag mee. Het opmeten is gratis en voor de montage vragen we zeer betaalbare montagekosten.

Uw gordijn op maat maken? Geef dan de maten aan ons door

Hebt u een oud huis en gelden daarom de huidige standaardafmetingen niet voor u? Dan kunnen we het ons goed voorstellen dat u moeite hebt om gordijnen in uw gewenste maat te vinden. Dan treft het dat u ons hebt gevonden want we maken ze in no time op maat. Geef door welke stof u wenst, welke afmetingen en natuurlijk hoeveel gordijnen u wilt hebben. We maken eerst een offerte voor u en als u daar akkoord mee gaat dan mag u de eindproducten deze week al thuisbezorgd verwachten. Weet u niet zo goed waar u moet beginnen met meten? Dan komen we graag bij u langs om uw ramen op te meten. U kunt online direct een afspraak met ons maken en dan komen we op de afgesproken dag gratis bij u langs!