Houtpellets nodig? Wij verkopen ze in verschillende hoeveelheden

Zoekt u een website waar u goedkoop aan haardhout en houtpellets kunt komen? Dan bent u bij dehaardhouthandelaar.nl aan het juiste adres. We verkopen onder andere houtproducten van gekapte eiken, berken en essen. Het zijn bomen die overal in noord-Europa groeien. Wij maken geen gebruik van hardhout en tasten de bedreigde tropische bossen dan ook niet aan. Wij doen er alles aan om alle gekapte bomen direct te vervangen voor jong boompjes. Die cirkel dient men in stand te houden want bomen zijn niet alleen belangrijk vanwege hun grondstof. Ze hebben een significante functie voor de omliggende flora en fauna en ze zorgen uiteraard voor een groot zuurstofpercentage in de wereld. Houtpellets zijn gemaakt van de overblijfsels van gekapte bomen. Zaagsel, kleine takjes en ander afval wordt samengeperst tot deze cilindrische blokjes of rolletjes. U kunt bij ons houtpellets kopen per pallet dus als u als winkelier graag houtpellets wilt inslaan dan moet u dat echt bij ons doen. Laat het bezorgen of kom het bij ons afhalen in Barneveld, dan krijgt u er nog eens 40 euro korting bij.  Ook als u als particulier in groten getale houtpellets wilt kopen dan kunt u een pallet met 64 zakken bestellen. Als u bijvoorbeeld een vuurkorf, open haard én een houtkachel hebt op verschillende plekken in en om uw huis, dan kunt u daar deze pellets voor gaan gebruiken.

Houtpellets branden geweldig in uw open haard of in de vuurkorf

Houtpellets branden erg goed, zowel binnen als buiten. Toch hebt u er niet al te veel van nodig voor het gewenste resultaat. Een ander prettig gegeven is het feit dat houtpellets vrijwel geen as achterlaten. Hebt u er schoon genoeg van om half verbrande houtblokken uit uw haard te halen? Wilt u liever een product dat in zijn geheel verkoold en grotendeels in vlammen opgaat? Dan zijn de houtpellets de brandstof die u zoekt. Het kan zo zijn dat de verschillende houtpellets in een enkele zak nogal van kleur verschillen. Dat zegt echter niets over de brandbaarheid van deze individuele pellets en het zegt niets over de duurzaamheid of over de kwaliteit. Het komt meestal door de diverse bomen die tegelijkertijd verwerkt worden. Zo heeft een pellet gemaakt van dennenhout een andere lichtere kleur dan berkenhout et cetera. Daarnaast is dit product CO2-neutraal. Er wordt veel minder energie verbruikt voor de productie van pellets, zeker als u dat vergelijkt met de winning aan aardgas of aardolie. En dat zijn fossiele brandstoffen die we kwijtraken terwijl we bomen simpel weer kunnen aanplanten. Wacht dus niet langer maar probeer het zelf eens uit. Uw energiekosten zullen omlaag gaan dus het is de investering meer dan waard.

Als u vandaag bestelt dan kunt u de pellets morgen al in huis hebben

Hebt u nog vragen over onze producten? Spreek dan iemand aan via de chat op onze website, stuur een e-mail of bel ons tijdens kantooruren even op. Een aantal belangrijke voordelen van online bestellen via onze website willen we u niet langer onthouden:

  • Er geldt een gratis levering in heel Nederland. En haalt u het op dan krijgt u extra korting.
  • Gegarandeerd ovengedroogd zodat u alle artikelen direct kunt aansteken en verbranden.
  • Als u voor 17:00 uur besteld, dan hebt u het morgen al in huis. Met uitzondering van het weekend en feestdagen.
  • We hebben het webshopkeurmerk voor veilig winkelen.
  • En u kunt brandpunten sparen zodat u in de toekomst al uw punten kunt inleveren en er grote kortingen voor kunt krijgen op het totaalbedrag. Want u krijgt al 1 euro korting per 100 punten.