In ons huis de kozijnen vervangen

Mijn vrouw en ik wonen ongeveer vijftien jaar in ons huis en willen hier nog een lange tijd blijven wonen. Toen al onze kinderen het huis uit zijn gegaan, hebben wij dit huis gekocht en wonen hier erg plezierig. De laatste jaren hebben wij wat meer onderhoud laten uitvoeren en een maand geleden hebben wij onze kozijnen vervangen. De oude kozijnen waren van hout, maar wij wilden graag kunststof kozijnen. Bij benitech konden wij voordelig de kozijnen kopen en zij hebben de kozijnen geplaatst. Toen onze kinderen het huis uit gingen, besloten mijn vrouw en ik om een kleiner huis te kopen. Wij wilden graag in een klein stadje in de buurt gaan wonen, maar de huizenprijzen zijn hier veel hoger. Aangezien wij slechts een huis voor ons tweeën nodig hadden, konden wij kleiner gaan wonen. Een kleiner huis in dit stad was voor ons wel betaalbaar en wij vonden al snel een leuk huis. Toen wij dit huis kochten, was het in een zeer goede staat, waardoor wij de eerste jaren weinig aan onderhoud hoefden te doen. De afgelopen jaren hebben wij echter veel aan ons huis opgeknapt en vorige maand was het tijd om de kozijnen te vervangen. Voorheen was het verplicht om in het centrum van het stadje houten kozijnen te hebben, maar gelukkig is die regel aangepast. Het is nu ook mogelijk om kunststof kozijnen te gebruiken en dit wilden wij ook graag doen. Tegenwoordig is het lastig om het verschil te zien tussen kunststof en houten kozijnen, terwijl kunststof kozijnen veel voordelen hebben. Deze kozijnen gaan langer mee, zijn niet duur en isoleren erg goed. 

benitech hielp ons om de kozijnen te vervangen

Samen gingen wij op zoek naar een bedrijf dat de kozijnen kon vervangen en kwamen al snel uit bij benitech. Dit bedrijf is gespecialiseerd in kozijnen en heeft veel ervaring in het plaatsen. Zij verkopen hun eigen merk kozijnen, waardoor je niet met verschillende partijen te maken hebt. De kozijnen isoleren erg goed en er wordt gebruikgemaakt van HR++ glas, hierdoor is er zeer weinig warmte verlies. Dit bedrijf kon zeer voordelig de kozijnen vervangen en het was zelfs mogelijk om gespreid te betalen. Een van hun adviseurs kwam bij ons thuis langs, om ons huis te bekijken en onze wensen te bespreken. Samen besloten wij welke kozijnen het beste voor ons zouden zijn en er kon al snel iemand langskomen om de kozijnen te vervangen.

Zeer blij met het resultaat

Afgelopen maand werden de kozijnen vervangen en wij zijn zeer blij met het resultaat. De kozijnen zijn erg mooi en bijna niet van hout te onderscheiden. Ons huis ziet er weer een stuk beter uit en is nu veel beter geïsoleerd. Wij verwachten veel aan energiekosten te besparen en op deze manier een groot gedeelte van de aanschafprijs terug te verdienen. Voor het plaatsen van kozijnen raden wij benitech aan.

  • Wij konden bij dit bedrijf de kozijnen voordelig kopen 
  • Hun kozijnen isoleren erg goed
  • Zij bieden de mogelijkheid om gespreid te betalen
  • Er kon al snel iemand langskomen om de kozijnen te vervangen
  • Wij zijn erg blij met het resultaat