Waar kan je online een mooie trouwjurk kopen?

Afgelopen jaar vroeg mijn vriend mij ten huwelijk en hier was ik erg blij mee. Ik hoopte al ruim twee jaar dat hij mij ten huwelijk zou vragen en het moment was eindelijk daar. Wij gaan over drie maanden trouwen en hebben ondertussen al veel dingen geregeld. Ik had verschillende winkels bezocht, maar had veel moeite om een mooie trouwjurk te vinden. Gelukkig vond ik een mooie jurk op  de website van valkengoed en heb deze jurk gekocht. Wij hoeven nu alleen nog maar een paar kleine dingetjes te regelen voor de bruiloft, maar we zijn er bijna klaar voor. Ik hoopte al een paar jaar dat mijn vriend mij ten huwelijk zou vragen en was hem regelmatig hints aan het geven. Ik weet dat het ook voor mij mogelijk was om hem te vragen, maar dat wilde ik niet. We hadden het er al een paar keer over gehad, maar hij zei toen dat hij er nog niet klaar voor was. Gelukkig vroeg hij mij uiteindelijk wel en dat moment was vorig jaar. Ik wilde graag mijn vriend betrekken bij de organisatie en gelukkig wilde hij dat zelf ook. Wij hadden al snel een budget afgesproken, een mooie locatie gevonden en een gastenlijst gemaakt. Het vinden van een trouwjurk was voor mij echter een stuk lastiger. Ik had verschillende winkels en websites bezocht, maar kon mijn jurk niet vinden. Voor mij was de trouwjurk een van de belangrijkste dingen en ik wilde alleen een jurk kopen die mij volledig overtuigde. Ik denk dat mijn vriendinnen gek van mij werden, want die waren elke keer met mij meegegaan met het zoeken.  

De perfecte trouwjurk gevonden bij valkengoed

Toen ik een paar weken geleden online verder aan het zoeken was naar een trouwjurk, kwam ik de website van valkengoed tegen. Op deze website vond ik al snel een aantal jurken die ik erg mooi vond. Ik had een maximum bedrag afgesproken met mijn verloofde en gelukkig kon ik gemakkelijk zoeken op prijs. Ook kon ik jurken selecteren op bijvoorbeeld stijl, waardoor ik niet alle jurken hoefde te bekijken. Ik vond een aantal jurken die ik erg mooi vond en die binnen het budget pasten. Ik wilde natuurlijk eerst de trouwjurk passen voordat ik de jurk kocht. Via de website kon ik gemakkelijk een afspraak maken, zodat ik deze jurken kon passen. De afspraak had ik gemaakt voor afgelopen weekend en mijn vriendinnen gingen met mij mee. 

De perfecte jurk gevonden

Tussen de jurken die ik geselecteerd had, zat er een trouwjurk tussen die perfect voor mij was. De jurk is prachtig en past erg goed bij mijn bouw. De jurk zal nog wel aangepast worden, zodat hij nog beter past. Ik ben blij dat ik eindelijk mijn jurk gevonden heb. Mijn vriendinnen vonden deze jurk ook erg mooi en dat vond ik erg fijn om te horen. Voor het kopen van een trouwjurk, kan ik valkengoed aanraden.

  • Je kan gemakkelijk zoeken op de website op prijs en stijl
  • Ze verkopen hier veel mooie jurken
  • Via de website kan je een afspraak maken om te passen
  • Ik vond hier mijn perfecte jurk