Magimix apparatuur: Het ideale Moederdag cadeau

Ieder jaar is het weer een terugkomende hersenbreker, want wat kopen we dit jaar voor Moederdag? Op een koude dag in mei slenter ik door mijn ouderlijk huis. Het is stil. Alleen mijn eigen ademhaling is te horen. De kamer waarin ik een aantal jeugdjaren heb doorgebracht, is nog steeds oranje en in de kamer van mijn zusje zijn de bloemetjes nog dominant aanwezig in verschillende interieuraccessoires. In de kamer ernaast staan veel boekenkasten en ik ben dol op boeken dus snuffel ik, met mijn hoofd op ‘10 over 12’, langs de titels. Wat mij direct opvalt zijn de hoeveelheid kook- en bakboeken. Ik wist dat mijn moeder van koken en bakken hield, maar nu snap ik waar ze haar inspiratie vandaan haalt. Ineens weet ik ook wat voor Moederdag cadeau het dit jaar wordt. Dat ik daar niet eerder aan gedacht heb! Iets met koken of bakken natuurlijk. Ik bel mijn zusje op om haar over mijn idee te vertellen, ze denkt even na en zegt: ‘Ik heb laatst een Magimix blender gekocht online bij Surprise Kookgerei en die bevalt erg goed. Google maar even op Magimix apparatuur.’

Mix en Match met Magimix keukenmachines

Met de koude wind rechtsvoor fiets ik gebogen langs de boomgaarden naar huis. Als ik even later met een dampende kop chocolademelk met slagroom achter mijn computer schuif, open ik Google op het zoekwoord Magimix en word ik verrast door het aangeboden keukenapparatuur. Ze bieden een breed assortiment van keukenmachines aan:

  • Snijmachines;
  • Broodroosters;
  • Blenders;
  • Foodprocessors en
  • Stoomkokers.

Ze hebben niet alleen een breed assortiment, maar ook zie ik dat ze de apparatuur in verschillende kleuren te koop aanbieden. In hippe, felle kleuren, maar ook in zwart, grijs of wit. Dat is goed nieuws voor u als u eenheid wilt binnen uw keukenapparatuur en op deze manier match uw apparaat goed binnen uw keukendesign. Surprise Kookgerei heeft voor iedereen wat wils. Als u weinig tijd hebt, maar toch graag een gezonde maaltijd op tafel zet dan is de Cook Expert van Magimix een perfect apparaat voor u. Deze keukenmachine doet zijn naam eer aan, want het apparaat weet precies hoe het een gezonde maaltijd moet maken. U doet de ingrediënten erin en de Cook Expert doet de rest. Mocht u, net als ik, te horen hebben gekregen dat u een glutenvrij dieet moet gaan volgen, wees dan niet bezorgt. In verse groenten, fruit, rijst en aardappels zitten geen gluten en met Magimix foodprocessor wordt het maken van allergieloze gerechten erg gemakkelijk. De dag beginnen met een superfood smoothie bereid in een super hippe, rode blender? Het spreekt mij wel aan!Ik moet even met beide benen op de grond komen, want ik ben natuurlijk niet op zoek naar een apparaat voor mezelf, maar voor mijn moeder. Samen met mijn zus zoek ik een hippe slowjuicer uit in een hoogglans zwarte uitvoering. Hiermee kan ze heerlijke, verse sapjes maken in een handomdraai en dat is niet verkeerd voor als ik op bezoek kom. Onder het bestellen kom ik erachter dat Magimix apparatuur gratis bezorgd wordt in Nederland en België met 21 dagen uitproberen. Fantastisch. Ook zijn er verschillende onderdelen los te koop en dat is altijd handig mocht er een onderdeel kwijtraken.

Bekijken, bestellen en beginnen

Bent u ook op zoek naar het ideale Moederdag cadeau? Met Magimix apparatuur bij Surprisekookgerei.nl is dat een piece of cake! Als amateurbakker, foodie, huis chef-kok, carrièretijger of keukenmachineverzamelaar komt u hier ruimschoots aan uw trekken. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding koopt u zeker geen kat in de zak en kunt u er jarenlang plezier van hebben.