Onze brackets zijn van hoogwaardige kwaliteit

U hebt misschien net als vele anderen in uw tienerjaren een beugel gedragen. De bekendste beugel is misschien nog wel de blokjesbeugel. Deze blokjes worden ook wel brackets genoemd en worden verbonden door een draad die aan het uiteinde, dus bij de laatste kiezen, aan de laatste bracket worden verbonden. De orthodontist kan de beugel zo verstellen dat uw tanden over een periode van een aantal maanden tot een aantal jaar recht worden getrokken zodat u een stralend gebit krijgt. Bent u orthodontist en betaalt u eigenlijk veel te veel geld voor al die losse onderdelen? Dan wordt het hoog tijd om op uw budget te gaan letten! Neemt u daarom eens een kijkje op de ideale webwinkel waar u erg goedkoop brackets kunt bestellen van de beste kwaliteit. Brackets zijn dus kleine metalen of keramische blokjes die met een speciale lijm op de tanden en kiezen van de cliënt kunnen worden bevestigd. De verschillende brackets zijn onder te verdelen in:

  • Metal brackets,
  • Zelfligerende brackets. Dit type vereist minder controle door de behandelende orthodontist en is voor de patiënt eenvoudiger schoon te houden,
  • En de “aesthetic” variant die minder opvallen en daarom onder vele patiënten erg gewaardeerd worden.

U hebt dus nog heel wat uit te zoeken. Maar omdat het geen kwaad kan om een breder assortiment te kiezen is het wellicht geen slecht idee om uit ieder categorieën een aantal blokjes te kopen via onze webwinkel. Hoe dat precies werkt gaan we u zeker in de volgende alinea’s vertellen.

Online brackets kopen is vanaf nu een eitje

U hebt naast brackets als orthodontist natuurlijk diverse producten nodig om uw werk naar behoren uit te voeren. Daarom bieden we u een keur aan artikelen. Diverse draden, stangen, lijmen en cement leveren we in de door u gewenste aantallen. Ook gereedschappen waarmee u precisiewerk kunt verrichten zijn zo nu en dan aan vervanging toe. Ook dan mag u wederom op ons rekenen. Hoe gaat een bestelling precies in zijn werk? Eigenlijk is dit erg simpel en valt het te vergelijken met het maken van een bestelling in een andere webwinkel. U geeft aan welk type brackets u wilt hebben en natuurlijk het aantal. Onderling variëren de brackets tevens qua grootte want de ene tand of kies is groter dan de ander. Maar dat hoeven we u als professioneel orthodontist uiteraard niet uit te leggen. Vul vervolgens uw naam, adres en contactgegevens in. Hebt u alles nog een keer gecontroleerd? Maak dan het verschuldigde bedrag over via een online betaalservice. Reken er maar op dat we snel bij zullen leveren. Vaak hoeft u niet langer dan enkele werkdagen te wachten tot uw pakketje arriveert. Bent u benieuwd naar onze aanbiedingen? Vergeet dan niet om ons te volgen via de sociale media en om de site even te bookmarken.

Elke orthodontist kan vanaf nu snel producten bijbestellen

Op ortho-supplies.nl kunt u aldus erg snel uw brackets en overig materiaal bestellen. Maar deze webwinkel is slechts één van de 4 afdelingen van Ortho World. Zo kunt u hier tevens terecht voor het grote materiaal, de machines. We maken deze techniek geheel voor u op maat zodat ze in uw werkruimte passen bij de rest van het materiaal. Tevens kunt u bij ons nascholing volgen. De orthodontische wereld zit immers niet stil en zal continu nieuwe technieken blijven ontwikkelen om snel en pijnvrij kaken en tanden rechten te zetten. Ten slotte bieden we u een forum aan waar u met collega’s kunt chatten over de orthodontie. Zo ontmoet u mensen uit diverse landen binnen Europa binnen hetzelfde vakgebied! Lees ook : Ortho Company – Home