Naar een coffeeshop in Amsterdam centrum

Een week geleden kwam mijn neef uit de Verenigde Staten langs. Mijn oom is jaren geleden in de Verenigde Staten gaan wonen en is daar getrouwd en heeft twee kinderen. Mijn neef is ongeveer van mijn leeftijd en ik heb hem verschillende keren ontmoet. We zien elkaar niet vaak, omdat de afstand zo groot is, maar we hebben altijd leuk contact. Toen hij vertelde dat hij naar Nederland zou komen, toen vertelde ik dat hij bij mij kon slapen. Ik ben de enigste die in Amsterdam woont en voor veel toeristen is dat de leukste stad in Nederland. Hij wilde graag veel dingen in Amsterdam zien en doen en daarnaast ook familie bezoeken. Ik kon een paar dagen vrij krijgen op mijn werk, zodat ik met hem mee kon om dingen te bezoeken. Ik haalde hem op van het vliegveld en de eerste avond dronken we een biertje in de stad. Hij vertelde over alles wat hij wilde gaan doen en zei dat hij ook graag naar een coffeeshop in Amsterdam centrum wilde gaan. Waar hij woont mag hij niet roken en hij wilde dit graag doen in een coffeeshop in Amsterdam centrum. Ik heb vroeger wel eens gerookt, maar slechts een paar keer. Ik wist niet welke coffeeshop in Amsterdam centrum goed is en waar het gezellig is. We zouden de eerste paar dagen eerst naar een aantal musea gaan, zodat ik nog genoeg tijd had om een leuke coffeeshop in Amsterdam centrum te zoeken. We hadden het erg gezellig samen en ik vond het leuk om veel plaatsen te bezoeken. Ik was op veel plaatsen nog niet geweest, of het was jaren geleden. We hadden alles bezocht wat hij wilde zien en de avond van te voren besloot ik om voor de coffeeshop te kijken.  

Een leuke coffeeshop in Amsterdam centrum

Ik weet dat er veel coffeeshops in Amsterdam zijn, maar ik vond het lastig om een leuke te kiezen. Het leek mij verstandig om websites te vergelijken en te zien welke coffeeshop goede beoordelingen heeft. Op veel websites kon ik lezen dat Coffeeshop Mediterranee een leuke coffeeshop is en daarom besloot ik om de website van dit bedrijf te bezoeken. Ik vond de website coffeeshopmediterranee.nl er goed uitzien en las dat ze daar ook advies kunnen geven. Dat leek mij erg handig want ik weet niet wat een goede keuze is voor beginners. Ik wilde niet dat wij iets zouden roken dat te sterk voor ons zou zijn, maar wilden dat we samen een leuke ervaring zouden hebben. Ik vertelde aan mijn neef over deze coffeeshop in Amsterdam centrum en hij vond het een leuk idee om deze coffeeshop te bezoeken. De volgende dag gingen we op de fiets naar Coffeeshop Mediterranee. We hadden in de ochtend goed ontbeten en besloten om begin van de middag de coffeeshop te bezoeken. We hadden een aantal uur vrij, genoeg om hier door te brengen.

Een leuke ervaring

Bij de coffeeshop in Amsterdam centrum werden we goed geholpen door een medewerker. Hij kon ons advies geven over wat wij het beste konden roken. De coffeeshop was er gezellig en er waren veel andere mensen, voornamelijk toeristen. Mijn neef en ik hadden een leuke ervaring samen en hadden een leuke tijd in Coffeeshop Mediterranee. Hij was dankbaar dat ik met hem meewilde gaan en dat ik een leuke coffeeshop in Amsterdam centrum had gevonden. Wij kunnen Coffeeshop Mediterranee aanraden als je een leuke coffeeshop zoekt.

  • Wij kregen goed advies
  • Het is er erg gezellig
  • Wij hadden samen een leuke tijd