Bij de praktijk voor osteopathie van Janssen in Venlo kon ik eindelijk werken aan mijn herstel

Ik kamp al jaren met pijnklachten in mijn lies. Enkele jaren geleden voelde ik tijdens het hardlopen opeens een zeurende pijn opkomen. Eerst dacht ik dat het niks was, vanzelf wel weer over zou gaan en ik waarschijnlijk te hard getraind had. Maar mettertijd werd de pijn alleen maar erger. Dus besloot ik er wat aan te doen. Wat volgde was een lang traject langs allerlei zorgaanbieders. Ik begon natuurlijk bij de huisarts. Die kon echter niks vinden en gaf me pijnstillers waar mijn maag niet tegen bleek te kunnen. Mijn fysiotherapeut krabde zich ook achter de oren, masseerde mijn benen wat en schreef me precies het hardlopen voor die de pijn juist had veroorzaakt. Zelfs in het ziekenhuis kon ik niet geholpen worden. Op de foto’s was niks bijzonders te zien, dus onverrichter zake kwam ik terug bij mijn huisarts. Ik wilde het eerlijk gezegd al opgeven, de handdoek in de ring gooien. Wat mij betreft bestond de volgende stap uit het accepteren dat ik de rest van mijn leven pijn in mijn lies zou hebben. Gelukkig deed ik dat niet. Mijn huisarts had namelijk net hele positieve ervaringen gehoord over de praktijk voor osteopathie van Janssen in Venlo. Misschien zou dat een optie zijn? Niet geschoten is immers altijd mis en proberen kan altijd. Enigszins sceptisch was ik wel, want osteopathie valt onder alternatieve geneeswijzen en daar hangt toch een beetje een aura van wazigheid omheen. Ik merkte echter al gauw dat dat totaal onterecht was. Eindelijk werd ik met mijn pijnklachten begrepen en, belangrijker, eindelijk was er iemand die wat voor me kon betekenen: Janssen, uit Venlo. In het navolgende wil ik graag meer delen over mijn ervaringen met deze osteopaat en een positieve recensie achterlaten.

Door de hulp van Janssen uit Venlo kon ik na jaren eindelijk weer pijnvrij bewegen

Mensen met vage of onbegrepen klachten komen vaak terecht in de alternatieve hoek. En soms kunnen klachten inderdaad niet opgelost worden binnen de reguliere geneeskunde. En zo gold dat precies voor mij. In de praktijk van Janssen uit Venlo werd niet sec naar mijn pijnlijke lies gekeken, maar ook naar alle systemen, knelpunten en energiestromen van mijn lichaam. Op die manier wist Janssen uit Venlo niet alleen mijn klachten beter in beeld te brengen, maar ook het pad naar genezing. Mijn lichaam kwam zo in een meer ontspannen staat terecht en blokkades werden opgeheven. Wat bleek gedurende mijn behandeling bij de Praktijk voor osteopathie Matthieu Janssen uit Venlo? De pijnklachten in mijn lies werden veroorzaakt door knelpunten bij mijn schouder! Wie had dat gedacht?! Dat verklaart ook waarom alle andere behandelaars me niet goed konden helpen. Ik vind osteopathie een fascinerende geneeswijze, die veel mogelijkheden biedt bij heel veel verschillende problemen. Te denken valt aan:

  • Klachten bij baby’s, jonge kinderen of zelfs pasgeborenen
  • Zwangerschapsklachten en hulp bij problemen om zwanger te worden
  • Sportgerelateerde klachten

Op de website van Janssen uit Venlo is een handige alfabetische lijst van klachten te vinden waarvoor men in de praktijk voor osteopathie van Janssen, in omgeving Venlo terecht kan. Zie voor meer informatie https://www.osteopaatvenlo.nl/osteopaat-in-venlo.

Ik kan het iedereen aanbevelen

Mijn scepsis is inmiddels geheel verdwenen, als sneeuw voor de zon. Ik kan werkelijk iedereen aanraden om eens naar een osteopaat te gaan, en Janssen uit Venlo in het bijzonder. Ik voelde me echt serieus genomen met mijn klachten. Heeft u ook klachten waar de reguliere geneeskunde geen raad mee lijkt te weten? Ga dan langs bij Janssen en ervaar hoe het is om weer soepel te kunnen bewegen!