Nieuw voer voor honden, hondenvoer zonder granen!

Van nature is de hond een vleeseter, met een spijsverteringsstelsel dat bijna identiek is aan dat van wilde honden, en wolven. De meeste honden eten ook plantaardig voedsel. Goed hondenvoer zonder granen vind je bij nerogold. De voedingsbehoefte van een honden varieert met de activiteit, het ras, de leeftijd en de overlevingstemperatuur. Er zijn veel veel soorten hondenvoer in de handel, zoals blikvoer en brokken die doorgaans goed zijn afgestemd op de voedingsbehoeften van honden. Aanvullingen zijn dan ook niet nodig en hebben vaak een negatief effect. Zo kan bijvoorbeeld de toevoeging van calcium tot blaasstenen en afwijkingen in het bot leiden. Sommige mensen voeden hun hond met met ‘rauw voer’ of ‘BARF’ met als basis rauw vlees en botten. Je hebt dus ook hondenvoer zonder granen, dit en meer zul je lezen in deze tekst.

Hondenvoer zonder granen en verdere toevoegingen van nerogold

Zoals eerder vermeld, goed hondenvoer zonder granen vind je bij nerogold, zij geloven dat een goede hondenbrok zo min mogelijk granen en toevoegingen bevat. De granen en verdere toevoegingen zijn namelijk niet in het belang van de hond. Een goede hondenbrok heeft heeft een hoog vleespercentage. En dit is wat nerogold aanhoudt, een lekkere hondenbrok met een hoog vleespercentage. Hondenvoer van nerogold bestaat óf voor 75% uit kippenvlees en 25% uit groenten en fruit, of dit bestaat uit voor 70% uit lamsvlees en 30% uit groenten en fruit. Je hond zal gek zijn op deze brokken en dat is toch wat je wil als hondenliefhebber?

Nadelen van hondenvoer zonder granen en wat kun je hier dan aan doen?

Om een dieet zo gebalanceerd te maken zijn granen nodig, echter is dit ook op te vatten als een ingrediënt dat gebruikt is als een goedkope opvulling van de hondenbrok. Elke hond reageert anders op een bepaalde soort hondenbrok. Als je hond niet goed tegen granen en de bijbehorende toevoegingen kan, kan je hond problemen krijgen met zijn spijsvertering. Voor honden die slecht reageren op hondenvoer met granen hebben vaak last van de volgende symptomen:

  • Jeuk
  • Kale plekken 
  • Haaruitval
  • Eventueel zelfs epileptische aanvallen

Zorg dat je overstapt naar hondenvoer zonder granen wanneer je hond een van deze symptomen heeft, honden met een allergie of met een gevoelige maag kunnen ook het beste hondenvoer zonder granen consumeren. nerogold heeft dus voor elke hond die behoefte heeft aan hondenvoer zonder granen en toevoegingen en speciaal brok ontwikkeld die voldoet aan deze eisen. nerogold is dan ook dé oplossing voor uw hond. Het hondenvoer van nerogold is uitermate geschikt voor honden met voedselintoleranties. Om toch nog een koolhydratenbron te hebben, wordt gebruik gemaakt van het ingrediënt zoete aardappel. De zoete aardappel wordt op zo’n manier bereid dat dit makkelijk en licht verteerbaar is voor uw hond. 

Dus, lijkt hondenvoer zonder granen u ideaal voor uw lieve hond? Bestel dan nu voor 16:00 bij nerogold.nl uw hondenvoer pakket en ontvang deze nog binnen één werkdag op de deurmat! Voor bestellingen tot 20 euro rekenen zij 6,75euro aan verzendkosten, vanaf 20 euro zijn er dus geen verzendkosten meer van toepassing op uw bestelling.