Oefentherapie voor iedereen bij B4Balance mensendieck in Den Haag

Bent u op zoek naar oefentherapie mensendieck in Den Haag? Heeft u nooit eerder van mensendieck therapie gehoord en wilt u meer informatie over hoe het werkt? Bent u bekend met oefentherapie, dansoefentherapie of kinderoefentherapie en wilt u weten wat het voor u kan doen? Heeft u andere vragen over onze praktijk en onze werkwijze? Wij geven u graag antwoord op al uw vragen.B4Balance mensendieck Den Haagheeft één simpel doel. Wij willen u helpen om uw beweging en houding te verbeteren. Kijk hieronder voor meer informatie over B4Balance Oefentherapieen ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Wat doet B4Balancemensendieck in Den Haag?

B4Balancemensendieck in Den Haagbiedt therapie op het gebied van houding en beweging. Dat is niet zo eenvoudig als het lijkt. Houding en beweging zijn namelijk afhankelijk van spierkracht en flexibiliteit, maar ook van coördinatie en gewoontes. Tijdens uw eerste afspraak bij B4BalanceOefentherapiedoen we daarom eerst uitgebreid onderzoek naar uw houding, beweging en coördinatie en evenwicht. Na afloop van het onderzoek stellen we samen een behandelplan op en gaan we aan de slag met de oefentherapie met als doel om uw houding en beweging te verbeteren.Bij B4Balancemensendieck in Den Haagwerken we met verschillende oefentherapievormen. Algemene oefentherapie, dansoefentherapie en kinderoefentherapie. In alle gevallen wordt de methode op uw specifieke doelen afgestemd. Voor sommige patiënten is het vooral belangrijk om de spieren goed te rekken en om ze wat langer te maken. Andere patiënten moeten hun spierkracht ontwikkelen omdat dit een goede werkhouding stimuleert. Weer andere patiënten hebben ingewikkelde coördinatieproblemen of problemen met het evenwicht. Veel patiënten ondervinden zelfs een combinatie van twee of meerdere van bovengenoemde problemen. Daarom is de oefentherapie persoonlijk en verschilt deze per patiënt.Onze praktijk is gespecialiseerd in danstherapie. Oefentherapeut Marcia de Korte Bugar heeft een dansachtergrond omdat ze danseres is geweest bij het Internationaal Dans Theater. Wij zouden graag willen dat oefentherapie een begrip wordt voor elke danser. Daarom hebben we gespecialiseerde oefenprogramma’s voor dansoefentherapie, geheel gericht op professionele en amateur dansers. Techniek, lenigheid, snelheid, stabiliteit en lichaamsbesef zijn aspecten die allemaal worden getraind bij B4Balance Oefentherapie.B4Balance is daarnaast expertise op het gebied van kinderoefentherapie. Kinderen van 0 tot 16 jaar worden geholpen hun motorische ontwikkeling te verbeteren. Met welke klachten kun je terechtin Den Haag? Bij B4Balancemensendieck in Den Haagkunt u terecht met uiteenlopende klachten. U kunt daarbij denken aan:

  • Sportblessures en blessures gerelateerd aan dansen;
  • Motorische achterstand bij kinderen;
  • Kinderen die moeite hebben met schrijven;
  • Algemene houdings- en bewegingsklachten;
  • Rugpijn;
  • Problemen met been, heup, knie en voet;
  • Pijn in nek en schouders;
  • Alle soorten hoofdpijn, spanningsklachten en moeilijkheden met slapen;
  • Ademhalingsklachten, inclusief hyperventilatie;

Chronische klachten.

Heeft u andere klachten die hier niet bij staan en wilt u weten of u geholpen kan worden bij B4Balancemensendieck in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op om met ons te overleggen.Wanneer u over een aanvullende verzekering beschikt, wordt oefentherapie vergoed door de zorgverzekeraar. Als u hierover twijfelt, kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Onze therapeut is Bachelor of Science and Health en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister van paramedici. U kunt dus rekenen op een betrouwbare behandeling.Als u denkt dat oefentherapie iets voor u kan betekenen of als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via info@b4balance.nl en06 450 44 450.Kijk voor meer informatie en onze openingstijden op www.b4balance.nl.