Onze vaste traiteur in Laren

Voor menig feestje en gezellige avond hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van onze vaste traiteur in Laren. Hier kunnen we heerlijke gerechten bestellen of afhalen en daar genieten we enorm van. We hebben namelijk regelmatig onverwacht bezoek en die wil je niet zomaar met een lege maag naar huis sturen. We zetten graag iets lekkers en origineels voor, maar zijn zelf niet altijd in de gelegenheid om lang in de keuken te staan en dan is het toch fijn dat er een traiteur in Laren zit waar we eenvoudig online kunnen bestellen of gewoon even heen kunnen rijden om ter plekke in de winkel te kiezen uit het heerlijke aanbod aan vers gemaakte gerechten. En als we online bestellen dan hoeven we er niet eens de deur voor uit. Fantastisch toch? Ja, wat dat betreft is Koken bij de Molen, onze vaste traiteur in Laren echt een uitkomst hoor.

Een betaalbare traiteur in Laren

Wat heel prettig is, is dat Koken bij de Molen meer is dan een traiteur in Laren. Ze hebben een fysieke winkel, waar je gerechten en ingrediënten kunt kopen. Daarnaast doen ze ook:

Voor speciale dagen in het jaar, bijvoorbeeld met de jaarwisseling, maar ook onze tuinfeestjes in de zomer, schakelen we onze traiteur in Laren steevast in. We vragen regelmatig naar de specialiteiten en amuseboxen die zeer goed zijn en er is goed afspraken te maken voor speciale gerechtjes die je thuis gasten wilt voorschotelen. Je komt hiermee altijd verrassend uit de hoek en we krijgen regelmatig de vraag of we het zelf hebben bereid of laten komen dan vermelden we altijd dat het van onze traiteur in Laren afkomstig is. Men denkt altijd dat een traiteur heel exclusief is, maar niets is minder waar. Tegen zeer betaalbare prijzen zijn er al maaltijden per persoon verkrijgbaar. Als wij een dag zijn wezen zeilen of terug komen van de golfbaan en thuis een snelle hap willen eten, dan rijden we regelmatig langs onze traiteur in Laren om daar eerst even iets lekkers te halen. Dan gaat er thuis een fijne fles wijn bij open en gaan we er echt voor zitten om even te genieten. Het is toch net alsof je aan je eigen keukentafel aan het uit eten bent. Heerlijk, dat is een echte verwennerij vinden wij. Ja, vroeger was het exclusief, toen was een traiteur echt voor adel bestemd, maar nu is het gelukkig voor iedereen toegankelijk om zeer goed bereidde gerechten zelf op tafel te zetten. En je proeft daarbij de passie van de kok, die zijn vak echt goed verstaat.

De kookworkshops van Koken bij de Molen

In het Gooi is het momenteel erg hip om gezamenlijk te koken en als je niet zo’n ster bent in koken is het eigenlijk een blamage om dan net te doen alsof, dus zijn wij, samen met een koppel vrienden onze keukenskills gaan verbeteren door een kookworkshop van Koken bij de Molen te gaan volgen. Wij hebben hier erg veel geleerd en ondanks dat we hier nog steeds blijven komen, omdat het gewoon onze favoriete traiteur in Laren is, kunnen we nu toch ook af en toe zelf een gerecht op tafel zetten dat we geleerd hebben bij Koken bij de Molen. Hier is een prachtige kookstudio aanwezig en de sfeer is uitermate relaxed. Zo wordt koken leuk, ook voor mensen die er niet veel kaas van hebben gegeten en normaliter toch maar wat aan fröbelen in hun eigen keuken. En zo hebben we onze traiteur in Laren ook wat beter leren kennen. Heel geestig en erg lekker. Kijkt u ook eens op de site van kookworkshops-gooi.