Op zoek naar een goedkope hoekbank?

je bent op zoek naar een hoekbank maar wilt absoluut niet teveel geld uitgeven. Misschien heb je al teveel uitgegeven aan de rest van je interieur, of heb je simpelweg wat minder geld te besteden. In dat geval kan ik je absoluut de webshop en winkels van a-meubel aanraden. Daar hebben ze namelijk een super groot assortiment meubels (en zit er dus altijd iets naar jouw smaak bij) en bieden ze bovendien permanent korting. Bij alle meubels die ze inkopen gaan ze bij de verkoop aan de consument flink onder de adviesprijs zitten, waardoor je dus zeker weet dat je die ene hoekbank nergens anders goedkoper zult vinden. De kortingen in hun winkels starten ongeveer bij 30%. Dat is natuurlijk al een heel groot bedrag als het hebt over een nieuw bankstel. Dit is namelijk doorgaans geen goedkope aanschaf, en 30% op een prijs van bijvoorbeeld €900 scheelt dus enorm in je portemonnee. Ondanks deze lage prijzen bieden ze bij a-meubel overigens wel kwalitatief goede meubels. Je kunt er dus een hoekbank van goede kwaliteit kopen, maar dan voor een zeer aantrekkelijke prijs doordat ze permanent die korting bieden. Ook wij zijn er een poos geleden geslaagd voor diverse meubels voor in ons nieuwe huis, en we zijn er nog steeds super blij mee.

Welke meubels verkopen ze bij a-meubel?

In de webshop en winkels van a-meubel verkopen ze meubels voor in het hele huis. Je kunt dus als je wilt in één dag klaar zijn met winkelen en alles tegelijk bestellen om je hele huis in te richten. Wij hadden zelf al een aantal meubels, maar wilden wel graag een nieuwe eettafel en hoekbank. Deze hebben we tegelijk uitgezocht in hun vestiging in Nijmegen, en daarnaast hebben we nog diverse andere meubels meegenomen, die we eigenlijk niet gepland hadden te kopen, namelijk:

  • Een mooie loungestoel voor in de woonkamer
  • Een set mooie schilderijen voor boven de nieuwe hoekbank
  • Een boekenkast voor op mijn werkkamer
  • Een mooi kleed voor naast ons bed

We hadden dus eigenlijk niet gepland om deze meubels en accessoires ook te kopen, maar konden ons simpelweg niet inhouden doordat alles zo goedkoop was. het kleed hebben we met maar liefst 40% korting gekocht, dat is bijna voor de helft! En doordat we zoveel geld hadden uitgespaard met het kopen van onze hoekbank konden we het ons ook veroorloven om wat extra meubels en accessoires te kopen. Ons huis is nu echt helemaal af!

Hoekbank met 100% laagste prijs garantie

Bij a-meubel houden ze de prijzen van al hun concurrenten nauwgezet in de gaten. Dit doen ze zodat ze jou als consument te allen tijden de laagste prijs kunnen garanderen. Je hoeft dus geen vooronderzoek te doen en in andere winkels naar dezelfde hoekbank te zoeken, want je weet altijd zeker dat hij bij a-meubel het goedkoopst is. En met hun 6 vestigingen verdeeld over het land zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Ga dus zeker een middagje rondneuzen en proefzitten, want in deze woonwinkel hebben ze zóveel keus, en dat voor zó’n mooie prijsjes dat je gegarandeerd zult slagen voor een mooie hoekbank, net als wij!