Op zoek naar originele meubelpootjes online?

Soms wil je gewoon een bepaald soort tafel kopen, maar kun je deze nergens vinden, super lastig! Maar heb je er al eens aan gedacht om deze gewoon helemaal zelf te maken? Met behulp van de webshop meubelpootjes.nl wordt dat namelijk een makkie! In deze webshop kun je heel gemakkelijk het type pootje in het materiaal en de kleur naar keuze uitzoeken, en dus je eigen tafel maken. In elke bouwmarkt kun je namelijk tafelbladen kopen, of dat nu is om zelf een salontafel te maken, een eettafel of misschien een mooie sidetable voor tegen de muur. Met de leuke meubelpootjes uit deze webshop wordt het zelfs een heel hip exemplaar, want ze verkopen echt hele trendy design exemplaren! 

Zelf een eettafel maken met design meubelpootjes

Zelf waren we al een hele poos op zoek naar een mooie eettafel, maar we vonden het echt moeilijk om het juiste design te vinden. We zijn beiden fan van mooie, eigentijdse ontwerpen, maar deze tafels zijn heel erg duur. We hebben er echt genoeg gezien, en eerlijk gezegd waren het vrijwel altijd de meubelpootjes die het design zo bijzonder maakten. Toen we deze webshop met meubelpootjes ontdekten waren we dan ook super blij! Hier hebben we hele gave, stalen poten besteld in een matzwarte kleur. Daarbovenop hebben we een houten blad gelegd wat we gewoon bij de plaatselijke bouwmarkt hebben gekocht. Het resultaat is zo ontzettend tof geworden, het lijkt wel alsof we een dure design eettafel hebben staan! We krijgen dan ook heel veel complimentjes over de toffe poten die we onder de eettafel hebben gebruikt. Overigens verkoopt deze shop veel meer dan alleen zwarte meubelpootjes. Ze hebben veel verschillende materialen en kleuren, en je kunt er zowel terecht voor exemplaren met een heel natuurlijke uitstraling als tafelpoten die heel industrieel ogen. Wij gingen voor deze tweede look, want ons huis is heel erg modern ingericht en we wilden dat onze eettafel daarbij zou matchen.

Ruime keuze uit diverse meubelpootjes online

Je kunt daarnaast ook niet alleen in deze webshop meubelpootjes voor onder je eettafel kopen, want ze verkopen ze in diverse hoogtes. Je kunt er dus ook pootjes vinden voor onder bijvoorbeeld een salontafel of iets dergelijks. Ze verkopen er tafelpootjes voor onder andere de volgende meubels:

  • Tv-meubels
  • Salontafels
  • Sidetables
  • Bureaus
  • Bedden

Naast de mooie poten die we nu onder de eettafel hebben staan hebben we ook een paar leuke meubelpootjes gekocht voor onder ons tv-meubel. Dit was namelijk best een standaard meubel en we waren er een beetje op uitgekeken. Doordat we er nu nieuwe meubelpootjes onder hebben gezet (in dezelfde stijl als de poten voor de eettafel) heeft het meubel een compleet nieuwe look gekregen en kan hij er weer jaren tegenaan. Je hoeft dus niet perse een heel nieuw meubel te willen bouwen om van deze webshop gebruik te kunnen maken. Je kunt op deze manier ook heel gemakkelijk oude meubels een nieuwe look geven. Op die manier spaar je geld uit want het is natuurlijk veel goedkoper om nieuwe pootjes te kopen dan een volledig nieuw meubel. Goede tip dus, deze webshop vol met leuke tafelpootjes!