Parkeren Schiphol: de twee mogelijkheden

Iedere zomer trekken veel Nederlanders weer naar het buitenland. Even een aantal weken weg van alle stress van thuis en lekker tot rust komen. Als je wat verder weg wilt dan België of Frankrijk, is de kans groot dat je gaat vliegen. Daarvoor hebben we in Nederland gelukkig onze betrouwbare luchthaven Schiphol, dichtbij Amsterdam. Er is echter één probleem. Wanneer je met de auto naar het vliegveld gaat, waar kun je dan parkeren? Schiphol heeft verschillende parkeergelegenheden, maar die zitten vaak vol of kosten veel geld. Een aantal van deze parkeerplaatsen liggen bovendien een flink stuk van de terminal af. Als je op één van deze parkeerplaatsen neerstrijkt, moet je dus eerst een stuk lopen voordat je bij de Gate staat. Dat wil je natuurlijk niet. Gelukkig zijn op onze nationale luchthaven ook een aantal particuliere aanbieders actief. Zij bieden hun diensten aan bij de vertrekhal, zodat jij niet na hoeft te denken over parkeren. Schiphol is hierdoor voor iedereen heel eenvoudig te bereiken! Je kunt gebruiken maken van twee mogelijkheden:

  • Vallet parking
  • Shuttle service

Vallet parking is de ideale manier om naar het buitenland te reizen. Je komt aan bij de vertrekhal en geeft je auto vervolgens uit handen. Jouw auto wordt dan door een ervaren chauffeur naar een veilige parkeerplek in de buurt gebracht. Deze particuliere parkeergelegenheden zijn vaak overdekt en beveiligd, zodat je zeker weet dat jou auto veilig is tot je terugkomt. Parkeren bij Schiphol was nog nooit zo eenvoudig! Een tweede mogelijkheid is shuttle service. Je parkeert je auto in de buurt –bijvoorbeeld bij een nabijgelegen motel – en neemt vervolgens een shuttle naar het vliegveld. Hoewel je hier in de regel iets meer tijd aan kwijt bent, is ook deze optie interessant. Je betaalt minder en je kunt je auto zelf ergens neerzetten. Zo weet je precies waar de auto staat en kun je daar zelf naartoe, mocht je bijvoorbeeld onverhoopt eerder terugkomen van vakantie. Maak het jezelf niet moeilijk en probeer niet zelf te parkeren bij Schiphol. Schakel een particulier bedrijf in om jouw vakantie zo ontspannen mogelijk te beginnen!

Parkeren Schiphol: welk bedrijf moet je kiezen?

Natuurlijk zijn er diverse bedrijven die hun parkeerdiensten aanbieden. Hoe weet je welk bedrijf je moet kiezen? Hiervoor zijn een aantal eenvoudige handvaten. Om te beginnen kun je kijken naar het keurmerk. Iedere betrouwbare aanbieder beschikt over dit keurmerk. Je kunt dus in een oogopslag zien of een bedrijf net begonnen is in de branche, of al jaren actief is. Daarnaast is het altijd slim om op zoek te gaan naar recensies van anderen. Je bent zeker niet de eerste vakantieganger die moet parkeren op Schiphol, maak gebruik van de ervaringen van landgenoten die je voorgingen. Tot slot is er natuurlijk de prijs. Het is altijd gunstig om dit in de gaten te houden. Bedenk vooraf welke voorzieningen voor jou belangrijk zijn. Moet de auto overdekt staan, of is dat niet nodig? Wil je dat hij wordt schoongemaakt, of rijd je na de vakantie zelf even door de wasstraat? Hoe minder service je wenst, hoe goedkoper het is om te parkeren op Schiphol!

Snel de juiste service

Op https://schipholparkeren.com/ kom je meteen te weten welke aanbieder voor jou het meest geschikt is. Met de handige filters vind je in een handomdraai het bedrijf dat aansluit bij al jouw wensen. Klik snel op de link en vul in hoe lang je op reis gaat. Je krijgt dan meteen te zien wie nog een plekje vrij heeft. Schiphol is de toegangspoort tot Europa, laat je niet tegenhouden en regel vooraf een comfortabele parkeerplaats. Goede reis!