Stropdassen en hun kleur

stropdassen.nl - StropdassenVeel mannen hebben moeite met het uitzoeken van hun stropdassen. Dat is niet verrassend, het is heel belangrijk om je overhemd en de kleur van je stropdas goed te laten aansluiten. Wanneer je kiest voor een te felle kleur, kan dit heel direct overkomen. Aan de andere kant is het verstandig te blijven variëren, zodat je outfit niet als saai wordt ervaren. De meeste mannen zijn op zoek naar de perfecte manier om hun stropdassen uit te zoeken. Deze manier bestaat helaas niet. Wel is het mogelijk om 9 van de 10 keer een stropdas te kopen die je goed staat en waar je tevreden mee kunt zijn. Welke middelen kun je hiervoor gebruiken?

  • Het kleurenwiel
  • Mening van anderen
  • Veilige kleuren

Om te beginnen kun je gebruik maken van het kleurenwiel. In het kleurenwiel zijn tientallen kleuren opgenomen, met name kleuren die je vaak zit in stropdassen en overhemden. Met behulp van het wiel is het heel eenvoudig om een leuke, passende outfit samen te stellen. Stel je voor: je hebt een overhemd in donkerrood. Het kleurenwiel zegt jou dan dat je een stropdas moet kopen die of donkerpaars is, of oranje. Ook alle kleuren hiertussen, zoals roze en lichtrood, zijn toegestaan. Hoe verder je van de overhemdkleur gaat zitten, hoe meer risico je neemt. Een rood overhemd met een groene stropdas is bijvoorbeeld uit den boze: beide kleuren zitten tegenover elkaar. Het kleurenwiel is te gebruiken voor de meeste evenementen of activiteiten. Wanneer je een aantal stropdassen moet uitkiezen, houd dan altijd deze kleurencombinaties in het achterhoofd. In de meeste gevallen zul je zien dat de kleuren goed bij elkaar passen, hoewel je dit zelf misschien niet in eerste instantie ziet. Laat je verassen en trek eens iets opvallends aan!

Stropdassen: vraag andere om hulp

Bij kleren is het ontzettend lastig om zelf een objectief oordeel te geven. Je hebt een eigen smaak en de stropdassen die je kiest passen allemaal bij deze stijl. Soms heb je daarom iemand anders nodig die je een beetje risico laat nemen. Iemand die tegen je zegt dat je ook best iets anders kunt proberen. Het advies van een goede vriend of vriendin kan daarom enorm waardevol zijn. Bovendien zien buitenstaanders eerder of een bepaalde kleurcombinatie goed werkt. Het is dus alleen maar voordelig dat je iemand meeneemt de stad in: in de meeste gevallen ben je sneller klaar. Heb je niemand die met je meekan, of wil je niet teveel tijd besteden aan je stropdassen, ga dan voor een veilige kleur. Bruin en rood zijn in vrijwel alle gevallen uitstekende keuzes. Wanneer je kiest voor een wit overhemd is ook blauw een prima optie. Wanneer je veilige kleuren draagt, zul je niet opvallen, maar sta je ook nooit voor paal. Als je goed aan deze regels denkt, koop je binnen mum van tijd de leukste stropdassen. Bepaal van tevoren goed of je de stropdassen in een winkel wilt kopen, of dat je deze in een webshop wilt bestellen. Meestal zijn de verschillende modellen in de winkel al door tientallen mensen gepast. Je krijgt in de winkel echter wel een goed beeld van de exacte kleur.

Het grootste online assortiment

Op https://stropdassen.nl vind je de stropdas die je zoekt. In deze webwinkel heb je de keuze uit honderden modellen, stuk voor stuk zeer scherp geprijsd. Heb je vragen over een specifieke das, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Binnen no time heb je dan een persoonlijk antwoord terug van een ervaren medewerker. Veel succes bij het uitzoeken van je nieuwe lievelingsdas!