Tanden bleken in Amsterdam

Een stralend witte glimlach is voor iedereen bereikbaar. Wittere tanden kun je krijgen door ze te laten bleken. Hiervoor kun je terecht bij De Tandenbleker in Amsterdam. Wittere tanden geven je lach en gebit een mooie schone aanblik. Veel mensen die publieke functies bekleden, modellen en acteurs laten hun tanden bleken. Tanden bleken kan ook een oplossing zijn voor mensen met een verkleurd gebit door medicijngebruik. Sommige medicatie veroorzaakt namelijk een vervelende waas over de tanden, zodat het gebit er gelig uit ziet. Zoekt u ook een adres? Dan kunt u via De Tandenbleker snel en professioneel uw tanden laten bleken in Amsterdam. Via de website vindt u meer informatie over het bleken van tanden. Kijk daarvoor op detandenblekernederland.nl. U kunt hier zowel terecht voor een lichte behandeling die uw tanden enkele tinten witter maakt, als een complete behandeling voor stralend witte tanden. Als u voor het eerst langskomt bij De Tandenbleker kunt u in het eerste consult aangeven welke wensen u heeft. Meestal wordt aan de hand van een kleurenschema bepaald welke tint tanden het beste past bij u. Dit is afhankelijk van uw gezichtsteint. Onze consulenten kunnen uw vragen over de behandeling beantwoorden en u adviseren. Als u al eens een behandeling hebt gehad, kunt u ook kiezen voor een ‘touch up’. Dit zorgt ervoor dat uw tanden weer opgefrist zijn. Tanden bleken in Amsterdam bij De Tandenbleker is altijd pijnloos, en er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken. Er zijn al duizenden klanten geweest die bij De Tandenbleker hun tanden hebben laten bleken, en zeer tevreden zijn over de diensten die wij hebben geleverd. Kies daarom ook voor de Tandenbleker als u uw tanden wilt laten bleken in Amsterdam.  

Tarieven voor tanden bleken in Amsterdam

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk als u uw tanden wilt bleken in Amsterdam, bij De Tandenbleker. Voor een volledige behandeling betaalt u honderddertig euro. Hiervoor krijgt u het meest uitgebreide pakket. U komt hiervoor twee maal langs. Andere behandelingen die minder intensief zijn kunnen in één dag gedaan worden. Denk dan aan het Happy Smile pakket. U betaalt slechts enkele tientjes en u heeft al wittere tanden. Tanden bleken in Amsterdam bij De Tandenbleker is dus helemaal niet duur. Veel mensen denken dat het bleken van tanden duur is, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Onze medewerkers leggen van tevoren altijd uit wat ze bij u gaan doen, zodat u ontspannen uw behandeling kunt ondergaan. U kunt zelfs online een afspraak maken, via https://detandenblekernederland.nl/tanden-bleken-amsterdam/. U kiest een beschikbare datum en tijdstip uit, en komt langs bij onze vestiging in Amsterdam. Er zijn ook andere vestigingen van De Tandenbleker. U kunt dus niet alleen uw tanden laten bleken in Amsterdam, maar ook elders. Bijvoorbeeld in:

 

  • Rotterdam
  • Utrecht
  • Haarlem
  • Eindhoven
  • Almere

 

In heel Nederland vindt u dus vestigingen van De Tandenbleker.

Witte tanden wit houden

Voor een verzorgd en wit gebit raden wij aan om speciale tandpasta te gebruiken die uw tanden wit houdt. Koffie, chocolade en thee kunnen uw tanden enigszins verkleuren. Daar moet u op letten, de eerste tijd nadat u uw tanden heeft laten bleken in Amsterdam. U krijgt uiteraard de juiste tips mee na uw behandeling, zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw witte gebit. Toch een ‘touch up’ nodig? Deze kost bij De Tandenbleker minder dan vijfentwintig euro! Zo kunt u bijvoorbeeld een half jaar of een jaar na uw eerste behandeling al langskomen voor een bijwerksessie. U hoeft dus nooit meer rond te lopen met verkleurde tanden.