Tweedehands trucks kopen

Heb jij voor het bedrijf waar je voor werkt, of misschien zelfs wel je eigen bedrijf, een of meer trucks nodig? Dan wil je hier natuurlijk een goede, maar niet te dure optie in vinden. Die vind je bij Hesselink Trucks. Op deze website bieden ze verschillende tweedehands voertuigen aan.

  • Trucks
  • Trekker
  • Vrachtwagens
  • Machines

Ook kun je hier bijvoorbeeld terecht voor trailers die al eerder door iemand anders gebruikt zijn, maar nog steeds in een goede staat zijn zodat jij ze prima kunt gebruiken. Hoe weet je zeker dat deze voertuigen nog te vertrouwen zijn? Omdat ze bij Hesselink Trucks er alles aan zullen doen om deze voertuigen weer in de best mogelijke staat te krijgen. Dit doen zij in hun eigen werkplaats en je kunt er dus zeker van zijn dat dit op de juiste manier gebeurd. Je wilt natuurlijk niet zomaar met de truck langs de kant van de weg komen te staan. Dit is overigens niet de enige service die zij je aanbieden. Je kunt hier terecht voor uiteenlopende soorten voertuigen. Ben jij op zoek naar een speciale soort truck? Neem dan eens een kijkje op de website. Kun je hier niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact op met het team. Zij kunnen je dan verder helpen met je zoektocht op dit gebied.

Uiteenlopende soorten trucks

Bij Hesselink Trucks verkopen ze dus allerlei soorten voertuigen voor een fijne tweedehands prijs. Wil je hier meer informatie over? Dan staan de medewerkers van het bedrijf natuurlijk voor je klaar om je dit te geven. Zij willen je de best mogelijke service aanbieden en zij zullen er dan ook alles aan doen om je tevreden te stellen en voor elkaar te krijgen wat jij wilt. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een speciale uitvoering van een bepaald merk, maar zij hebben deze op dit moment niet in de aanbieding, dan zullen ze hier voor je naar op zoek gaan. Op het moment dat ze het voertuig dat jij graag wilt hebben, hebben gevonden nemen ze uiteraard contact met je op. Op die manier kom jij dus aan het voertuig die jij wilt. Daarnaast is het bedrijf RDW erkend en kunnen zij verschillende diensten voor je uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voertuigen uitvoeren voor export en het vrijwaren van voertuigen, oftewel het in de bedrijfsvoorraad zetten. Deze mogelijkheden bieden jou dus veel meer dan je in eerste instantie misschien zou denken of verwachten.

Meer informatie over de trucks

Het hebben van een goede truck kan voor veel bedrijven erg handig zijn. Je kunt er veel dingen mee vervoeren op een veilige wijzen. Er zijn dan ook een hoop uiteenlopende soorten bedrijven die hier gebruik van maken. Bij Hesselink Trucks weten ze daardoor ook precies wat bedrijven verwachten van de voertuigen die ze hier kopen. Tweedehands of niet, het voertuig moet het natuurlijk uitstekend doen. En ook voor een langere periode. De prijzen die je bijvoorbeeld voor de trucks betaalt zullen erg uiteenlopen. Dit is onder andere afhankelijk van dingen zoals de stand op de kilometerteller en of er eventuele beschadigingen zijn aan het voertuig. Wanneer je een van de tweedehands trucks op het oog hebt, dan kunnen de medewerkers van Hesselink Trucks je hier natuurlijk uitgebreide informatie over geven. Vraag dus zeker naar de specificaties voordat je de truck aanschaft. Dit maakt het voor beide partijen duidelijk waar het over gaat en wat je van het voertuig kunt verwachten. Heb jij een truck nodig? Neem dan vandaag nog een kijkje op de website en maak je keuze! Lees meer..