VIP vervoer

Op zoek naar VIP vervoer op maat? Op de website van Accent Taxi kunt u terecht om dit gemakkelijk en voordelig te regelen. We kunnen voor iedere klant de service afstellen op persoonlijke wensen. De service is dus voor alle klanten precies op maat. Het idee van VIP vervoer bij ons is dat het niet alleen comfortabel moet zijn, maar ook erg praktisch en flexibel. In andere woorden: wij staan klaar voor de klant om alles naar wens te maken. Bij ons is de klant echt koning. Schroom dus zeker niet om contact op te nemen voor uw eisen en voorkeuren. Zodra we uw bericht binnen hebben, gaan we direct voor u aan de slag om de planning te maken. Ook contact opnemen met de telefoon kan natuurlijk als uw voorkeur uitgaat naar direct en persoonlijk contact. Wilt u liever eerst wat meer over ons en onze service weten? Kijk op uw gemak rond op onze website. Per pagina vindt u de benodigde informatie. Ook bellen of mailen voor meer informatie kan natuurlijk altijd. Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten over onze VIP vervoer service. Een vriendelijke medewerker staat klaar om uw vragen te beantwoorden en om mee te denken over oplossingen.

VIP vervoer flexibel plannen

Ons VIP vervoer staat erom bekend dat het erg flexibel is. Vrijwel alles is mogelijk bij ons. Tijden en locaties kunnen allemaal vrij besproken worden. Wij kijken hoe we uw wensen om kunnen zetten in een goede planning. Dankzij onze vele jaren ervaring en uitgebreide kennis weten we precies hoe we het best te werk kunnen gaan. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

  • Taxiservice van en naar het vliegveld en uw verblijfsplaats
  • Een persoonlijke chauffeur die u van de ene naar de andere werklocatie brengt
  • Toeristische uitjes voor in uw vrije tijd

Zoals u ziet zijn onze diensten heel veelzijdig. Ons VIP vervoer is meer dan alleen een rit van A naar B. Het is zelfs mogelijk om ons voor een dagdeel, een gehele dag of zelfs meerdere dagen in te huren. Uw persoonlijke chauffeur brengt u wanneer u wilt naar iedere gewenste locatie. Mocht uw werk het toelaten dat u ook wat toeristische uitstapjes maakt, dan verzorgen wij graag het vervoer voor u. Wij vervoeren u naar allerlei plaatsen in Nederland. Kies bijvoorbeeld een dagje Keukenhof of bezoek Delft en Rotterdam. Mocht u juist een voorkeur hebben voor andere plekken? Vraag het ons gerust.

Op uw gemak reizen

Hebt u een drukke, veeleisende baan waarvoor u veel moet reizen? Dan is het geen overbodige luxe om van VIP vervoer gebruik te kunnen maken. Terwijl u van de ene vergadering of klant naar de andere rijdt, kunt u even rustig zitten en ontspannen. Uw privéchauffeur zorgt dat u snel en veilig op uw volgende bestemming komt. Spreekt een reiziger (of meerdere van de reizigers) een andere taal dan Nederlands? Dan kunt u bij ons vragen naar een chauffeur in de gewenste taal. Wij hebben zeer professionele chauffeurs die meertalig zijn opgeleid. Zo voelt iedere passagier zich tijdens het reizen volledig op zijn of haar gemak. Ons VIP vervoer is op die manier van alle gemakken voorzien. Voor aanvullende eisen kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden. Wij zijn ruimdenkend en vinden overal een goede oplossing voor. Reist u samen met een of meerdere klanten naar een andere locatie? Dan kunt u tijdens de rit vrij met ze converseren, omdat u zelf niet hoeft te rijden. Zoals u ziet brengt ons VIP vervoer vele voordelen met zich mee. Ontdek het gemak van een taxi met uw eigen chauffeur. Reserveer vandaag nog uw taxi.