Wat zijn leuke kerstpakketten voor mijn team?

Mijn bedrijf is de afgelopen twee jaar gegroeid van een eenmanszaak naar een bedrijf met tien werknemers. Ik ben erg blij met mijn werknemers, want zonder hun hulp had het bedrijf nooit zo snel kunnen groeien. Dit jaar wil ik voor de eerste keer kerstpakketten uitdelen aan het team, maar ik wist niet waar ik ze kon bestellen. Na verschillende bedrijven vergeleken te hebben, besloot ik om de pakketten te bestellen bij kerstpakketonline.nl. Ik vond het twee jaar geleden een erg lastige keuze om personeel aan te nemen, want hierdoor zouden veel dingen voor mij veranderen. Daarvoor regelde ik altijd alles zelf en wist ik precies hoe ik de zaken in mijn bedrijf moest regelen. Het bedrijf groeide echter zo hard, dat ik niet meer alles zelf kon doen. Ik wilde graag mijn bedrijf laten groeien, maar dat zou betekenen dat ik mensen moest aannemen. Hiervoor zou ik werk aan andere mensen moeten overlaten en personeel moeten managen, terwijl ik hier bijna geen ervaring mee had. Ik wist niet of dit goed zou verlopen en wat ik moest doen als ik problemen had met het personeel, maar ik besloot om het toch te doen. Twee jaar later kan ik zeggen dat het een goede keuze was en dat ik erg blij ben met de teamleden. De groei van het bedrijf had ik nooit zelf aangekund en ik vertrouw volledig op het team. Vorig jaar had ik geen kerstpakketten uitgedeeld, maar het leek mij een leuk idee om dat dit jaar wel te doen. Het is een manier om te laten zien dat ik erg blij ben met het team. Ik wist echter niet wat leuke kerstpakketten voor het team zouden zijn en of ik dit ook kon bestellen voor slechts 10 mensen.

Veel keuze uit leuke en bruikbare kerstpakketten

Toen ik vroeger werkte voor een baas kreeg ik ook regelmatig een kerstpakket. Vaak zat er veel etenswaren in de pakketten, maar veel dingen vond ik niet lekker, of bruikbaar. Deze etenswaren stonden dan maanden in de kast, of gaf ik weg aan familieleden. Dat wilde ik anders doen, ik wilde graag dat iedereen van het pakket zou kunnen genieten. Toen ik online naar bedrijven zocht dit kerstpakketten konden leveren, vond ik al snel veel bedrijven. Het was echter vaak niet mogelijk om voor slechts tien mensen iets te bestellen. Op de website van kerstpakketonline zag ik dat het wel mogelijk was om slechts een klein aantal kerstpakketten te bestellen, bovendien hebben ze hier een erg leuk en uitgebreid assortiment. Ze hebben meer dan 650 verschillende kerstpakketten waaruit je kan kiezen.

De pakketten zijn binnen

Het bestellen van de pakketten was erg gemakkelijk op deze website en afgelopen week kwamen de kerstpakketten binnen. Ik wil de pakketten vlak voor Kerst aan de teamleden meegeven en ik denk dat ze er erg blij mee zullen zijn. Voor het bestellen van kerstpakketten koos ik voor kerstpakketonline.nl:

  • Het is mogelijk om kleine aantallen te bestellen
  • Ze hebben een erg groot assortiment
  • Ik vond een pakket dat voor iedereen bruikbaar is
  • Het bestellen is erg gemakkelijk