We helpen u graag met bouwbegeleiding

Met meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van grote bouwprojecten in heel Nederland mogen we gerust stellen dat u kwaliteit in huis haalt als u op zoek bent naar een bedrijf dat u op het gebied van bouwbegeleiding kan ondersteunen. Kijk maar eens op bban.nl en lees onze opties qua bouwbegeleiding gerust eens door. U zult zien dat we vele gerenommeerde bouwbedrijven, architecten, particulieren en bedrijven kunnen helpen. We kennen de bouwwereld immers als onze broekzak. En dat betekent dat we u erg kunnen ontlasten. Misschien hebt u een kavel gekocht en wilt u er een huis op laten bouwen. Wij zorgen voor bouwbegeleiding in de zin dat we op zoek gaan naar een makelaar, een architect en een aannemer die uiteindelijk uw huis kan gaan bouwen. Niet alleen kunt u onze bouwbegeleiding inhuren voor woningen want ook bedrijfspanden, flatgebouwen, winkelcentra en ga zo maar door vallen onder onze bouwbegeleiding. We zeggen dan ook weleens dat wij van alle markten thuis zijn. Kijkt u maar eens op de site want daar vindt u een overzicht van de reeds afgeronde projecten. Die liegen er niet om en daarom hopen we van harte dat ook u de moeite neemt om eens contact met ons op te nemen.

Op alle fronten helpen we u qua bouwbegeleiding

Want als u heel eerlijk bent is het laten bouwen van een huis een stressvolle onderneming. De kans dat u hierin thuis bent is klein dus u wilt niet een verkeerde keuze maken door met een verkeerde aannemer en bouwbedrijf in zee te gaan. Het is tevens de vraag of u daadwerkelijk alle vergunningen moet aanvragen die u op de website van de gemeente vermeld ziet staan. En hebt u enig idee welk architectenbureau uw droomhuis het beste kan realiseren? Allemaal vragen waar we met onze bouwbegeleiding antwoord op kunnen geven. Want ook deze bedrijven kennen ons en weten wat ze aan ons hebben. We brengen mensen en bedrijven samen en zorgen er voor dat niemand er qua kosten en stress last van krijgt. U wilt waar voor uw geld maar deze kosten mogen nooit de pan uitrijzen. Laat dit uitzoekwerk en het mediëren maar aan onze bouwbegeleiding over. In principe kunt u het werk qua bouwbegeleiding verdelen in vier categorieën:

  • De bouwaanvraag regelen bij de gemeente.
  • Het bouwbestek opzetten. Daarin staat het materiaal dat nodig is, wat de planning en levering is, welke garanties u krijgt en welke verzekeringen u moet afsluiten.
  • In de derde fase maken wij een aannemersselectie voor u. neem de tijd om de diverse offertes door te nemen.
  • Dan kan de bouw beginnen en zorgen we nadien uiteraard voor de nazorg. Wij houden tijdens en na de bouw alles scherp in de gaten. Moet er nog meer werk verricht worden en is de eindoplevering met eventuele bouwkundige keuringen goed verlopen?

Kunt u onze hulp goed gebruiken? Klim dan in de pen

Klinkt BBAN bouwbegeleiding u als muziek in de oren maar wilt u hier graag nog wat meer informatie over hebben? Laat de kaas niet van uw brood af eten en neem daarom contact met ons op. U vindt ons in Amersfoort waar u op afspraak van harte welkom bent. Maak een afspraak door te bellen of te mailen, dan zien we u op de afgesproken datum. U vindt ons ook op diverse jaarbeurzen en evenementen die met bouw te maken hebben. Wellicht hoeft u dus niet helemaal naar Amersfoort te reizen. Wij garanderen in ieder geval een landelijke dekking en kunnen u dus zowel in Groningen als in Zeeland van bouwbegeleiding voorzien.