Laat mokken bedrukken, keuze uit ruim assortiment

Voor mokken bedrukken kunt u uitstekend terecht op mokkenshop.nl. Op deze website vindt u namelijk een compleet assortiment voor het laten drukken van tekst, logo’s en foto’s op een mok of glas. U kunt heel gemakkelijk uw eigen ontwerp kiezen en doorgeven. Daarna zorgt Mokkenshop voor de rest. Het drukbedrijf heeft al vele jaren ervaring met mokken bedrukken. Omdat u kunt kiezen uit een heel veelzijdig assortiment is het mogelijk om de producten geheel in uw eigen stijl te ontwerpen. Uiteraard helpen de medewerkers u hier ook graag bij. En is uw ontwerp helemaal af, dan kunt u zelfs een proefdruk laten verzorgen. Bij iets als mokken bedrukken is het immers heel belangrijk dat het ontwerp precies goed is, zodat het mooi uitkomt op de beker of het glas. U kunt onder andere kiezen uit de volgende producten:

  • Losse koffiekoppen, koffiekop en schotel en koffiemokken
  • Fotomokken met eigen foto
  • Theeglazen (ook dubbelwandig)
  • Handige reisbekers

Zelfs een compleet serviesset van Senator is in de online shop verkrijgbaar. Het set is daarnaast nog aan te vullen met accessoires als een melkkan en suikerpot. Zo bent u volledig voorzien in uw koffie- en theebenodigdheden in uw eigen stijl.

Promotie mokken bedrukken

Er zijn veel redenen voor mokken bedrukken bij een professioneel drukbedrijf. Als cadeautje is het bijvoorbeeld een ideale optie. Ook als u unieke en stijlvolle bekers in huis wilt hebben is het een goede keus. Voor promotie mokken bedrukken is echter ook heel gebruikelijk. Het is een makkelijke en effectieve manier om reclame te maken voor uw onderneming. Wanneer u klanten of zakenrelaties ontvangt is de eerste vraag meestal of de gast wat te drinken wil. Laat u mokken bedrukken met uw logo of een andere opdruk, dan heeft u gelijk een mooi visitekaartje als u een klant of zakenrelatie een drankje aanbiedt. Het is de ideale manier om een blijvende impressie achter te laten met een stijlvolle opdruk van uw bedrijfsnaam. Uiteraard weten mensen uw bedrijfsnaam al als ze bij u langskomen, maar met een bedrukte mok is de indruk blijvend. Ook als zakencadeau is een bedrukte mok ideaal. Uw bedrijfsnaam of logo bereikt zo ook potentieel nieuwe klanten. Zo is mokken bedrukken als het ware een manier van mond tot mond reclame. Of anders gezegd: “mok tot mond” reclame. Met mokkenshop.nl bereikt u gemakkelijk en voordelig een grote groep (nieuwe) klanten.

Mokkenshop.nl, voor al uw mok-tot-mond-reclame

Laat mokken bedrukken via de webwinkel van Mokkenshop en maak dagelijks reclame voor uw onderneming. Zet de stijlvolle koppen in de kantine of geef ze weg als zakencadeau. Er zijn veel mogelijkheden voor mokken bedrukken. U kunt kiezen voor een eenvoudig ontwerp met bedrijfslogo of -naam. Maar u kunt ook een stapje verder gaan en een fotomok laten ontwerpen en drukken. Deze keuze hangt geheel af van het type onderneming, het doeleinde van de promotie en de doelgroep die u wilt bereiken. Soms werkt eenvoud het best, maar voor sommige boodschappen wilt u juist een sprekend en uniek ontwerp. De medewerkers van Mokkenshop hebben al jaren ervaring met het ontwerpen van koppen met opdruk en adviseren u daarom met vakkundige tips voor het beste ontwerp. Persoonlijke aandacht gaat bij het bedrijf altijd voorop en dus wordt er voor iedere klant de tijd genomen om tot de beste oplossing te komen. Het drukbedrijf heeft niet alleen veel kennis van drukwerk, maar ook reclame maken. Mokkenshop.nl is namelijk een partner van Reclamax, een reclamebedrijf dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft met reclame maken. Door deze combinatie van expert in drukwerk en promotie bereikt u het beste resultaat.