Wilt u graag een cursus Frans in Haarlem volgen?

Dankzij de cursus Frans in Haarlem die u kunt gaan volgen zult u binnen de kortste keren deze mooie romantische taal machtig zijn. Een rijke Romaans taal met een lange geschiedenis, dat is het Frans. Frankrijk is een groot, machtig en veelzijdig land waar u diverse culturen kunt opsnuiven. Het landschap is in iedere streek weer totaal anders dan elders dus het is niet zo vreemd dat u op wat voor manier dan ook wilt investeren in dit land. Misschien is het ooit uw droom om hier een B&B te beginnen. Misschien wilt u er gaan studeren of houdt u er graag lange vakanties van 2 tot 3 maanden. Dat is zeker een goed idee als u al wat ouder bent en begint na te denken over uw pensioenplannen. Voor iedere consument is er bij deze lerares wel een cursus Frans in Haarlem te vinden. Dat komt omdat zij zich niet houdt aan een strak leerplan. Niets van dat al! Weliswaar beschikt ze over moderne leerboeken en de nieuwste lesmethodes, dat betekent nog niet dat deze methoden altijd even goed aansluiten op uw wensen. Rollenspellen zijn bijvoorbeeld zeer praktisch en goed te combineren met de onlangs aangeleerde oefenstof. Het is immers erg belangrijk dat u tijdens de cursus Frans in Haarlem niet alleen de woordjes leert maar ook direct leert converseren. Voor particulieren bieden we in ieder geval de volgende mogelijkheden aan:

  • Een taaltraining één op één,
  • Een klassieke les met maximaal 8 deelnemers,
  • En taalcursussen op ieder niveau om uw kennis mee op te frissen.
  • Kijk dus snel even op lefrancaissurmesure.nl.

Dankzij een cursus Frans in Haarlem kunt u zich verstaanbaar maken

Naast het feit dat u als particulier, ongeacht uw leeftijd en huidige kunde van de taal, een cursus Frans in Haarlem kunt gaan volgen bieden we voor ondernemers ook allerlei interessante pakketten aan. Zo kan er tijdens de cursus Frans in Haarlem ook de nadruk gelegd worden op het vakgebied waarbinnen u werkt. Erg handig als u in het buitenland gaat werken of daar zelfs een bedrijf wilt starten. Vele gerenommeerde opdrachtgevers zijn u al voorgegaan waarbij u moet denken aan bijvoorbeeld Lloyds Bank en Air France-KLM. Bekijk de voltallige lijst op de website van Catherine van den Gaarden-Michalis. Aan de hand van een intakegesprek en een instaptest wordt eerst gekeken naar uw niveau, vervolgens bekijken we het doel van de cursus Frans in Haarlem. En daarna wordt de vorm en de inhoud samengesteld. Ook wordt gekeken naar de lengte en de intensiteit van de cursus Frans in Haarlem. Uiteraard krijgt u na het behalen van het examen een officieel goedgekeurd certificaat. Conform de Europese richtlijnen hanteren we de zes verschillende niveaus:

  • Beginners A1 + A2,
  • Gevorderden B1 + B2,
  • En zeer gevorderden C1 + C2.

Zowel particulieren als bedrijven zijn hier van harte welkom

Een cursus Frans in Haarlem volgen? Neem dan snel contact op met deze native speaker. Klim in de pen en schrijf uw wensen op in een e-mail. Ook telefoneren behoort tot de opties. Volg de site want ze post regelmatig interessante blogposts en ten slotte is het ook een goed idee om haar op Linked in te volgen. Het zal u geen windeieren leggen, ook al komt u enkel in Frankrijk of een ander Franstalig land als u er op vakantie bent. Zo staan Fransen er om bekend dat ze liever geen Engels spreken, zeker niet als u op het platteland vertoeft. Het is overigens ook mogelijk om uw partner of een vriend voor de cursus Frans in Haarlem op te geven. Kijkt u ook eens op lefrancaissurmesure.nl.