Is een iPhone se reparatie nodig? Lees dan verder

Soms is een iPhone se reparatie helaas nodig. In deze drukke tijden weten we hoe belangrijk een mobiele telefoon voor u is. U gebruikt het niet alleen voor uw sociale leven maar ook voor uw werk. Een dag zonder kan daardoor vreselijk zijn. Door een val kan een iPhone se reparatie toch noodzakelijk zijn. Ook waterschade kan grote problemen opleveren, vooral intern. Moet u echter doorwerken of doorstuderen? Dan kunt u de iPhone se reparatie laten uitvoeren door zogefixt.nl en wel door direct na het lezen een afspraak in te plannen via het digitale contactformulier. Dan staan we waarschijnlijk morgen al bij u voor de deur. En dat maakt de service van Zogefixt nu zo uniek: wij garanderen landelijke dekking en u hoeft uw toestel niet eens naar ons op te sturen. Dit is overigens wel een optie. Mocht u bijvoorbeeld een tijdje een andere smartphone kunnen gebruiken dan kunt u er dus ook voor kiezen om uw toestel naar ons toe te sturen voor een iPhone se reparatie. Nogmaals, wij zijn van alle markten thuis als het aankomt op een iPhone se reparatie en we komen daarom graag morgen al bij u langs. Overigens is dit product van Apple zeker niet het enige product waar we ons op rekenen. Bij lange na niet! Zo kunt u vanzelfsprekend ook bij ons aankloppen als u een kapotte Samsung Galaxy hebt of een Nokia, een LG of een Sony. En naast de smartphone zijn onze specialisten ook getraind in het repareren en anderzijds opknappen van de tablet.

Dankzij een snelle iPhone se reparatie kunt u uw apparaat weer gebruiken

Een iPhone se reparatie kan nodig zijn vanwege een tal van redenen. Een aantal veelvoorkomende redenen hebben we opgesomd in het volgende lijstje:

  • U hebt per ongeluk de telefoon in een glas drinken laten vallen en er is nu sprake van waterschade. Als eerste hulp raden we het u dan trouwens ook aan om uw telefoon in een bak met rijst te leggen. De rijst zal de vloeistof langzaam maar zeker absorberen.
  • Een valpartij komt erg vaak voor met een kapot beeldscherm en touchscreen tot gevolg. Na de iPhone se reparatie willen we u er trouwens ook nog op wijzen dat het wellicht geen kwaad kan om een beschermend hoesje te kopen.
  • De plug voor de oortjes of de oplader kan kapot gaan door intensief gebruik of een valpartij. U kunt uw toestel niet meer opladen en dat is op zich ook al een ramp. Het is dan de hoogste tijd om een iPhone se reparatie aan te vragen.

Wij geven u na de iPhone se reparatie maar liefst 12 maanden garantie op de reparatie. Als er iets anders beschadigt raakt door uw toedoen dan kunt u natuurlijk geen aanspraak maken op de garantie. We willen graag de goedkoopste zijn en daarom verrekenen we verder geen onkosten en dat betekent dat u geen voorrijkosten hoeft te betalen!

Natuurlijk kunnen we ook andere modellen en merken repareren

We staan aldus ook in uw regio voor u klaar. Laat u na de iPhone se reparatie ook even een berichtje achter en wilt u ons misschien belonen met een goed cijfer? Dat weten we zeer te waarderen! Valt uw toestel niet meer te redden? Wij van Zo Gefixt zetten allereerst alles op alles om het te repareren maar soms is de schade te groot en het toestel te oud. Daar zijn we dan ook zeker eerlijk over en u hoeft in dat geval helemaal niets te betalen. No Cure? No Pay!