Wilt u meer weten over Wagyu?

Wagyu Farm is een pioniersboerderij gevestigd in de boerderij genaamd St. Joseph Hoeve. Inmiddels is de derde generatie in het bedrijf gevestigd, een gezin bestaande uit zes kinderen. De boerderij eigenaren Jacquo en Bianca Gerristen zijn beiden erg enthousiast over het Wagyu vlees en streven ook na een hoge kwaliteitsinvulling wat de laatste jaren ook ten uiting komt in de toenemende groei. De Wagyu farm werkt met eigen 100% pure blood Wagyu gekwalificeerde en met minimale marmering in schaal 9+. Daarnaast kan u met onze import uw eigen kwaliteitskeuze schaal 6, 7 of 8 verkrijgen. Daarnaast is het tegenwoordig ook mogelijk om uit ons assortiment Wagyu vlees uit Japan te verkrijgen.

Wagyu boerderij bezoeken

Aan de rand van het landelijke Veulen ligt de Wagyu Farm, deze wordt gerund door inmiddels de derde generatie. De boerderij houdt de keizerlijke koe, de Wagyu. Dit is een prachtige zwart bruine rund die volgens de Japanse traditie gevederd en gemasseerd word. Naast dat deze Wagyu gehouden wordt is het ook een belevingsboerderij. Er worden leuke excursies achter de schermen georganiseerd. Het gaat hierbij om een ontdekkingstocht langs de historie van de Wagyu en een kijkje in de keuken. U kunt de volgende activiteiten doen op de Wagyu farm:

  • Rondleiding: een rondleiding over de boerderij, hierbij ontdekt u hoe de Wagye runderen leven. 
  • Boergondische verwennerij met proeverij: deze excursie laat u luisteren, zien en proeven hoe het Wagyu vlees zo bijzonder is.
  • Boergondische verwennerij met lunch: u zult horen zien en proeven waarom het Wagyu vlees zo bijzonder is, daarnaast krijgt u een heerlijke lunch van Wgyu en steekproducten.
  • Boergrondische verwennerij met diner: hierbij gaat u op ontdekkingstocht om de historie van de Wagyu te achterhalen en het bedrijf te zien. Daarnaast krijgt u een ontdekkingstocht qua smaak. U wordt geëntertaind door onze kok. En ontdekt waarom het Wagyu vlees zo bijzonder is, door te proeven, luisteren en te zien.

Wilt u meer weten over Wagyu?Een rondleiding is te reserveren vanaf twee personen en een excursie kunt u reserveren vanaf tien personen. De excursie is dus altijd met koffie, thee en een proeverij maar kan ook uitgebreid worden met een lunch of een speciaal vier gangen diner dat bereid wordt door onze kok. Na de excursie of rondleiding is het mogelijk nog even na te kletsen met een glaasje wijn, bier of fris. De activiteiten zin geschikt voor bedrijfsuitjes of familiedagen. Ze zijn ingericht voor het hele gezien, kinderen, volwassenen en ouderen. De kosten variëren van 7,50 per persoon tot een bedrag van 57,50 euro per persoon.

Winkel

Naast al deze leuke activiteiten op de Wagyu boerderij zijn wij trots dat wij u ook in onze winkel kunnen verwelkomen. In de winkel verkopen wij elk stuk vlees wat van onze Wagyu runderen afkomt, van kop tot staart dus. Wanneer u een product niet in de winkel, koeling of vriezer ziet liggen vraag het dan gerust. Ook de webshop is niet altijd volledig optimaal dus vraag gerust als u iets mist. 

Wilt u graag een stuk Wagyu vlees, mail of bel gerust naar de mogelijkheden van de stukken vlees of activiteiten!