Wilt u uw personeelsplanning verbeteren?

Bij ons bedrijf zijn de afgelopen jaren heel veel nieuwe mensen aangenomen. Wij hebben namelijk een aantal grote opdrachten binnengekregen en deze konden wij alleen maar aannemen wanneer wij extra personeel zouden aannemen. Wij hebben de mensen snel kunnen vinden en dat betekende dat wij aan de slag konden gaan om hen allemaal goed in te plannen. Wij merkten toen al heel snel dat ons systeem voor personeelsplanning niet heel geschikt was om grote groepen mensen in te plannen. Wij raakten namelijk het overzicht heel snel kwijt en dat was niet iets waar wij gelukkig van werden. Wij hebben daarom gekeken hoe wij onze personeelsplanning konden verbeteren omdat het voor ons heel belangrijk was dat de personeelsplanning goed op orde was. Als je namelijk fouten gaat maken in je roosters, dan weten mensen niet waar ze aan toe zijn en dat zorgt ervoor dat je mensen dus wel laat komen, maar dat ze niet voor je aan de slag kunnen. Dat is een dure hobby en vandaar dat wij een goed systeem voor personeelsplanning wilden gaan gebruiken. Wij hebben gekeken waar wij moesten zijn om een dergelijk systeem voor personeelsplanning te vinden en wij hebben toen te horen gekregen dat wij het beste een keer naar de site van Shiftbase.com konden gaan om te zien wat wij hier allemaal konden vinden. Wij hadden namelijk van mensen in dezelfde sector gehoord dat je bij Shiftbase.com een heel goed systeem voor personeelsplanning kunt vinden. Dat was voor ons interessant om te horen en dus hebben wij de site van dit bedrijf meteen maar even bekeken. Wij hadden al snel in de gaten dat dit bedrijf ons waarschijnlijk heel goed zou kunnen helpen want zij weten echt heel goed hoe zij een goed systeem voor personeelsplanning moeten maken. Wij hebben met veel aandacht en interesse bekeken wat wij hier konden vinden en wij hebben toen besloten dat het goed zou zijn om even contact met deze mensen op te nemen. Op die manier konden wij meteen even achterhalen hoe wij het snels op hun systeem voor personeelsplanning konden overstappen. 

Onze personeelsplanning is dankzij Shiftbase.com helemaal op orde

Wij zijn heel blij dat wij met Shiftbase.com in contact zijn getreden omdat deze mensen ons heel goed hebben geholpen. Men nam alle tijd om onze Wilt u uw personeelsplanning verbeteren?wensen aan te horen en om te kijken hoe zij ons het beste konden helpen. Wij hebben op deze wijze een heel goed programma voor personeelsplanning kunnen kopen en daar maken wij nu al geruime tijd gebruik van. Wij merken dat wij nu heel goede planningen kunnen maken en dat was alles waar wij op gehoopt hadden. 

Wij raden dit bedrijf sterk aan 

Mocht u ook moeite hebben om uw planningen goed te krijgen, dan raad ik u aan om:

  • Een keer naar Shiftbase.com te gaan surfen 
  • Te bekijken wat dit bedrijf voor u kan betekenen 
  • Een keer dit programma te proberen om zelf te ervaren hoe goed het werkt

Wij zijn blij dat wij dit onderdeel van ons bedrijf nu helemaal geoptimaliseerd hebben. Wij zijn Shiftbase.com erg dankbaar.