Zorg voor goed onderhoud door het coaten van de luchtbehandelingskast

Frisse en gezonde lucht is van wezenlijk belang. Of je nu buiten bent of binnen, je hebt altijd gezonde frisse lucht nodig. Als er in de lucht om je heen deeltjes zitten die je beter niet kunt inademen, dan kun je daar zelf niets tegen doen. Jij kunt de binnenkomende lucht via de neus wel een beetje filteren, maar je kunt het nooit 100% voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan lucht waar ziektekiemen in rondzweven. Je kunt nog zo goed je best doen, maar als je de lucht met het griepvirus inademt, dan is de kans enorm groot dat je ziek wordt. Maar het gaat natuurlijk niet alleen maar om ziektekiemen. Lucht in een ruimte wordt na verloop van tijd steeds minder schoon. Je moet je voorstellen dat zuivere lucht, voor zover het al 100% zuiver is, een bepaalde scheikundige samenstelling heeft. Zodra je deze lucht in een woning blaast, dan komt de lucht in aanraking met van alles en nog wat. Denk aan deodorant, de lucht afkomstig van het koken van eten, zweet, et cetera. Dan zijn maar een paar voorbeelden, maar je kunt je voorstellen dat er niet veel nodig is om lucht onzuiver te maken. Je hebt dus een systeem nodig dat een ruimte constant voorziet van nieuwe verse en vooral zuivere lucht. Dat is niet alleen veel prettiger, maar het is ook gezonder. Een raam open zetten is lang niet altijd voldoende. Vooral wanneer het om grote ruimtes gaat. Daarom is een luchtbehandelingskast vaak noodzakelijk. Een dergelijke kast vergt het nodige onderhoud. Dus om het jezelf gemakkelijk te maken is het verstandig om te kiezen voor het coaten van de luchtbehandelingskast. Door het coaten van de luchtbehandelingskast zorg je namelijk voor een extra beschermingsslaag. Een dergelijke laag kan dus hard nodig zijn. Er gelden allerlei regels die door de overheid zijn opgelegd met betrekking tot luchtbehandeling. Het is natuurlijk onzinnig om zelf al die regels door te nemen. Helemaal aangezien een dergelijk boekwerk enorm technisch is en daardoor kan een leek er niet veel wijs uit worden. Gelukkig hoef je dat zelf ook niet te doen. AQ Group doet dit voor je en weet dus ook precies wat er nodig is in jouw omgeving. AQ Group is namelijk dé dienstverlener als we het hebben over hygiënisch onderhoud. De luchtbehandelingskast en het coaten van de luchtbehandelingskast valt hier dus ook onder. Kijk voor meer informatie over het coaten van de luchtbehandelingskast op aqgroup.nl.

De voordelen van het coaten van de luchtbehandelingskast

Het coaten van de luchtbehandelingskast is bedoeld om de kast sterker te maken. Dit heeft uiteraard enkele voordelen. Deze voordelen hebben zowel te maken met het coaten zelf als met de service van AQ Group.

  1. Het coaten van de luchtbehandelingskast zorgt voor een optimale en langdurige bescherming.
  2. AQ Group kan het coaten van de luchtbehandelingskast verzorgen met een ultradunne laagdikte en een zeer lage k-waarde.
  3. Mocht je kiezen voor AQ Group, dan krijg je maar liefst 2 jaar garantie.
  4. AQ Group kan verschillende materialen coaten.
  5. De coating is watergedragen en dus vriendelijk voor mens en milieu.
  6. Voor zware omstandigheden kun je kiezen voor een extra sterke coating.

Vraag een offerte aan voor het coaten van de luchtbehandelingskast

Mocht je interesse hebben, dan kun je via de site direct een offerte aanvragen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Je kunt voor een offerte het contactformulier op de website invullen. Je kunt ook direct een mailtje sturen naar info@aqgroup.nl. AQ Group neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.