Zorgeloze afvalverwerking met een miniperscontainer

Zorgeloze afvalverwerking met een miniperscontainerBedrijven hebben er steeds vaker last van dat afval ophoopt rondom de afvalcontainers bij bedrijfspanden. Er wordt veel afval gescheiden, wat goed is, maar de overdaad aan containers die op verschillende tijden worden geleegd maakt het lastig om de juiste balans te vinden voor de afvalverwering bij het bedrijf. Miniperscontainers bieden meer en meer de uitkomst en omdat dit een trend lijkt te zijn in de markt, hebben wij deze miniperscontainer eens onder de loep genomen aan de hand van de informatie die de leverancier van de miniperscontainer op haar website afvalperscontainer.nl heeft staan.

De miniperscontainer van Afvalperscontainer.nl

Een  miniperscontainer zoals Afvalperscontainer.nl deze aanbiedt is een handig en compact formaat container dat toch dezelfde voordelen biedt als een grote perscontainer. Het is één container, waarin u al uw afval op zeer schone wijze kunt verzamelen. De miniperscontainer biedt daarbij vele voordelen:

  • U biedt één verzamelplek aan voor al het afval
  • U kunt veel meer afval kwijt
  • U heeft geen last van nare luchtjes doordat het een afgesloten container betreft
  • U heeft geen last van zwerfafval
  • U heeft geen last van ongedierte

Door de plaatsing van een miniperscontainer bent u dus in één keer van vele problemen verlost. Deze container is zeer vriendelijk in gebruik en u deponeert uw afval in zakken in de container, waarna u de pers handmatig in werking stelt en het afval samengeperst wordt achter in de container en er weer ruimte ontstaat voor nieuw afval. Door de hoge druk waarmee de miniperscontainer het afval perst neemt het vele malen  minder ruimte in de container in beslag. U kunt daarmee dan ook veel meer afval verwerken. Het voordeel daarbij is dat u juist door dit voordeel de miniperscontainer als het ware terugverdient. U bent namelijk veel minder vaak afhankelijk van de afhaaldienst die de containers komt legen. De miniperscontainer heeft een capaciteit die in totaal 27m³ kan samenpersen en dat op een geringe oppervlakte van 8m². Dit is 24 keer de capaciteit van een gewone afvalcontainer. Een kleine perscontainer zoals deze is daarmee een uitkomst voor bedrijven die in een verzamelpand zijn gevestigd, voor grote zorginstellingen, voor productiebedrijven, voor scholen, enzovoort. Een perscontainer biedt van zichzelf natuurlijk al vele voordelen, maar een miniperscontainer die ook nog eens heel weinig ruimte inneemt en daarmee ideaal is voor vele toepassingen, biedt daarmee nog een extra meerwaarde. Niet voor niets is deze kleine perscontainer een populaire container die op veel verschillende locaties geplaatst kan worden. Zelfs bij kleine winkelcentra is dit een ideale container om afval zodanig op de slaan dat de omgeving er minimaal last van heeft.

De diverse modellen die worden aangeboden

De perscontainer zoals Afvalperscontainer.nl die aanbiedt is in diverse modellen beschikbaar, zoals

  • Een standaardmodel
  • Een verkortmodel
  • Een trommelmodel
  • Een deurmodel
  • Een stortkokermodel

Daarnaast is er voor een aantal modellen een hefkantelaar verkrijgbaar, waarmee u kleinere klikocontainers eenvoudig kunt legen in de perscontainer. Op die manier kunt op een andere locatie gemakkelijk het afval verzamelen en naar de container toe rijden. U plaatst de kliko in de hefkantelaar, deze tilt de kliko op en kantelt de kliko om hem te legen boven de opening waarin het afval gedeponeerd kan worden. Het voordeel hierbij is dat er weinig met vuilniszakken en afvalbakken gesleept hoeft te worden en steeds met één enkele volle zak naar de perscontainer gelopen hoeft te worden. Het extra gebruiksgemak dat hiermee wordt gecreëerd maat het gebruik van de perscontainer voor uw personeel daarmee ook vele malen eenvoudiger. Welk model uw voorkeur ook zou hebben, het is duidelijk dat deze kleine perscontainer vele voordelen te bieden heeft. Afvalperscontainer.nl is u dan ook graag van dienst bij uw keuze.