Stretchtent huren voor festival

Op veel festivals ziet u tegenwoordig mooie overspanningen waar mensen onder kunnen schuilen. Ze zijn ideaal om mensen te beschermen tegen regen en zon. Deze tenten, die vaak een crèmekleurige tint hebben, heten ook wel stretchtenten. Een stretchtent huren is de eenvoudigste manier om aan zo’n tent te komen. Festivals zijn vaak niet in het bezit van de tenten. Ze huren ze om zo direct te beschikken over de juiste tenten zonder op te draaien voor het onderhoud. Ook particulieren kunnen een stretchtent huren, bijvoorbeeld via welovestretchtents.com. Een stretchtent huren is een prima manier om een tent te huren voor een kleinschalig eigen festival of feestje. De tent is open aan de zijkant, en u kunt er gemakkelijk onderdoor lopen. Op festivals zijn deze tenten meestal te vinden bij eetstalletjes, zodat bezoekers er hun eten kunnen opeten. Mooie gelegenheden waarvoor u een stretchtent kunt huren zijn bijvoorbeeld:

  • Tuinfeestjes
  • Bruiloft
  • Eindexamenfeest
  • Verjaardagsfeest

Een stretchtent huren kan eenvoudig via de website van We Love Stretchtents. Hier vindt u foto’s van alle te huren tenten en een galerij waar de tenten te zien zijn in gebruik. Handig om een keuze te maken welke soort stretchtent huren het best bij uw feest past.

Feestje? Stretchtent huren!

Het handige van een stretchtent huren is dat de tent op tijd bij u wordt afgeleverd en opgezet wordt, en ook weer opgehaald wordt na het feest. U wordt tegen een vergoeding compleet ontzorgd voor uw evenement. Het is ook mogelijk meerdere tenten te huren. Zo kunt u in een grote tuin een gezellige sfeer creëren. Bruiloften zijn een ideale plek voor het inzetten van een stretchtent. De tenten geven een intieme sfeer, gecombineerd met de juiste lichten. ’s Avonds biedt een tuin met zulke tenten en lichtsnoeren een prachtige aanblik. Stretchtenten zijn bestand tegen weer en wind, maar niet tegen stormen. Heeft u vragen over het gebruik van een stretchtent of wilt u een stretchtent huren? Neem dan contact op met de organisatie van We Love Stretchtents via welovestretchtents.com. Wij helpen u graag verder met de huur van de juiste tent.

Feest organiseren

Bij het organiseren van een feest komt vaak behoorlijk wat kijken. Als u bijvoorbeeld een bruiloft in eigen tuin wilt houden zult u een cateraar moeten laten komen, een bar neerzetten, wellicht een muziekinstallatie en podium klaarzetten en voldoende stoelen en tafels neer moeten zetten. Het is in Nederland nooit te vertrouwen of het weer niet omslaat, dus is het huren van een tent ook geen overbodige luxe. Een stretchtent huren is dan een perfecte oplossing. U bepaalt hoeveel tenten u nodig heeft en neemt contact op met We Love Stretchtents. Daarnaast geeft u door op welke data u de tenten nodig heeft. Omdat WLS voldoende tenten op voorraad heeft zal het niet snel voorkomen dat u niet kunt beschikken over de gewenste tenten. Uw gasten kunnen dan op de dag zelf genieten van alles wat uw tuin te bieden heeft, en uw zelf georganiseerde feest. Dit kan veel geld besparen ten opzichte van het afhuren van een traditionele feestlocatie. Een stretchtent huren, zelf uw feest organiseren en dit in uw eigen tuin doen is niet alleen origineel maar ook nog eens kostenbesparend. Niet iedereen zal zijn of haar bruiloft zo willen organiseren, maar door het huren van een tent is het wel mogelijk een feest in de tuin te houden. Voor veel mensen zal deze optie zeker aantrekkelijk zijn. Ook voor u? Neem dan vrijblijvend contact op met We Love Stretchtents voor meer informatie.