Kleine cadeaus voor Kerstmis waar iedereen dol op zal zijn

Kleine cadeaus voor Kerstmis waar iedereen dol op zal zijnKerstmis is het seizoen om na te denken over het geven van kerstcadeaus! En als jij het type bent dat graag zelfgemaakte kleine cadeaus geeft, dan begin je beter tijdig aan je projecten! Persoonlijk ben ik dol op het geven van kleine cadeaus aan vrienden, buren en collega’s op het werk. Maar elk jaar lijkt het steeds moeilijker om met creatieve cadeau-ideeën voor Kerstmis te komen, dus ik heb hier een aantal van mijn favorieten verzameld. Het geven van kleine cadeaus is voor mij het mooiste deel van Kerstmis, maar het kan duur worden! Vooral als je geschenken wilt geven aan al je vrienden, buren en collega’s. Onderstaande ideeën zijn snel te maken en/of eenvoudig te kopen. Dit zijn allemaal goedkope geschenken voor Kerstmis en de meeste zijn echt eenvoudige doe-het-zelf-projecten. Als je dit artikel blijft lezen, ontdek je wat je nog verder met schattige kleine cadeaus kunt doen. Ideeën die zeker gewaardeerd zullen worden door de ontvangers! Of het nu gaat om een ​​kerstdiner of een kerstdagbrunch, geen enkele gast zal een cadeautje bij ontvangst afwijzen. Hieronder wat inspiratie:

  • Je kunt leuk ingepakt snoepgoed geven in een klein emmertje van Speelgoedfamilie.nl als tafelgeschenk
  • Een prachtige ongeparfurmeerde kaars, al dan niet zelfgemaakt
  • Presenteer een set zijdezachte zeepjes met natuurlijke ingrediënten die de winterhuid helpen scrubben
  • Bak een smakelijk vers broodje en omwikkel het kunstzinnig met linnen of gestreept katoen
  • Zoals goed geschreven bedankbriefjes, zijn huisgemaakte lekkernijen doordachte gebaren. Zelfgemaakte confituur in een pot waarvan je de bovenkant bedekt en waar je met een touwtje een kleine lepeltje aan vastgemaakt, is ongetwijfeld iets waar je elke gast blij mee maakt.

Decoreer je tafel met kleine cadeaus!

Geschenken voor gasten zijn altijd een geweldig idee en als gastvrouw verras ik mijn feestmaaltijden tijdens Kerstmis (of andere gelegenheid) altijd met een tafelgeschenk. Voor mij is het idee voor het geven van een tafelgift vrij simpel: het is iets dat normaal gesproken goedkoop en leuk genoeg is om het gesprek aan tafel op gang te krijgen. Tafelgeschenken zijn ook een geweldige manier om je creativiteit te uiten wanneer je een etentje organiseert. Bovendien voegt het een vleugje waarde toe aan je tafelomgeving en decoratie. Denk eraan, het idee is om het leuk en attent te houden zonder veel geld uit te geven. Je kunt de kleine cadeaus direct in het zicht van je gasten leggen of zetten, zodat ze het meteen ontdekken wanneer ze gaan zitten om te eten. Wat te kopen? Speelgoed Familie heeft een winkel vol met kleine cadeaus om uit te kiezen. De prijzen starten bij € 0,24. Goedkopere kleine cadeaus vind je dus nergens! Surf naar www.speelgoedfamilie.nl om echt originele kleine cadeaus naar je feesttafel te brengen! En als je inspiratie je in de steek laat, kies bijvoorbeeld de mini-badeendjes om je tafel te decoreren. Wat onze leeftijd ook mag zijn, en zelfs al hebben we geen kinderen, badeendjes zijn altijd vertederend om te krijgen. En om je kerstdecoratie te versterken, kun je het eendje een kerstmutsje opzetten. Of ga voor de mini-zandloper die bedoeld is om te gebruiken tijdens het tandenpoetsen, maar waar je later op de avond nog wat spelletjes mee kunt spelen.

Nog niet overtuigd van het succes?

De tafel is een ontmoetingsplaats, een verzamelplaats, een bron van voedsel, feest, veiligheid, vriendschap, liefde en voldoening. Iemand die kookt is iemand die geeft: zelfs het eenvoudigste voedsel is een geschenk. Van zodra je dit moment aanvult met kleine cadeaus voor elke gast, is jouw kerstdiner of kerstbrunch al geslaagd.